TOP 4 hajóút Naposparton

Ablak a Világra - Utazási magazin


TOP 4 hajóút Naposparton
Kapcsolódó utazások

Napospart arról híres, hogy minden korosztály igényét kielégíti. Nincs ez másképp a hajóutak tekintetében sem!

Családi élmények
A Sun and Fun tengeri utazás speciális élmény az egész család számára. Az út reggel 9:30-tól egészen 13:30-ig tart. A vendégeket kalózoknak beöltözött legénység várja, akik úgy néznek ki, mintha a Karib tenger kalózai filmből léptek volna elő. A fedélzeten különböző programokkal kedveskednek a gyerekeknek, mint az arcfestés, térképolvasás, vagy az elrejtett kincsek megkeresése. 11:30 és 12:30 között ebédet szolgálnak fel, a gyerekek hamburgert is ehetnek, a felnőttek pedig sörrel vagy sangriával hűsíthetik magukat. Az utazás ára 65 lv., az első gyermeknek 2 és 12 éves kor között 32, míg a második gyermeknek pedig 20 lv. Az ár tartalmazza az utazást, az ebédet, néhány italt és a szórakozási lehetőségeket.

Kalóz Party 
Egy csodálatos hajóút a Napospartról, szintén kalózok társaságában minden nap 9 órától. Reggel buszokkal lehet eljutni Nessebar kikötőjébe, ahonnan a hajó indul. Szórakoztató játékokkal kedveskednek a gyermekeknek, de napozásra, úszásra és halászatra is van lehetőség. Az italfogyasztás korlátlan, és ebédet is szolgálnak fel. Délután tér vissza a kalózhajó Nessebar kikötőjébe, ott pedig újra várja a vendégeket a busz. A jegy gyermekeknek (2 és 12 éves kor között) 35, felnőtteknek 60 lv. Az ár tartalmazza a busz transzfert, a hajóutat és az ebédet.

Yacht Sunset
Gyönyörű kilátás, kellemes tengeri szellő és egy pohár pezsgő a naplementében. Hát nem tökéletes? Minden este busz indul Nessebar kikötőjébe, ahonnan a romantikus jacht indul. A fedélzeten pezsgővel és diófélékkel kínálják meg a vendégeket. A kikötőbe visszatérve a busz visszavisz a Napospartra. A gyermekeknek (2-12 éves kor között) az ár 25 Leva, felnőtteknek 45 Leva. Az ár tartalmazza a busz transzfert, a hajóutat, mai kb. 2 óra és egy pohár pezsgőt. A fedélzeten maximum 40 ember fér el.

Tattoo Sundown éjszakai parti hajó

A háromemeletes hajó minden szerda és vasárnap este a Napospart központi mólójáról indul. Amint lemegy a nap a Tattoo Sundown lesz a legnagyobb buli hajó a tengeren. A fedélzeten táncparkett található, mint bármely éjszakai szórakozóhelyen, a hangulatról pedig DJ-k és MC-k gondoskodnak. Egész éjszaka különleges ajánlatok és promóciók várják a szórakozókat.

Ha még mindig bizonytalan vagy, hogy Napospart a te helyed, olvasd el a TOP 10 dolog, ami kihagyhatatlan Naposparton cikkünket is!


Kapcsolódó utazások

Forrás: Kovács Dominika  Kapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Családi ár számolás
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek