Indonézia - Bali, Sanur: Watu Jimbar Resort Sanur 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
520006
Utolsó frissítés:
2024.11.11. (H)
10 nap/7 éj
634 375 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




A négycsillagos Watu Jimbar hotel Bali szigetének délkeleti részén található. A denpasari nemzetközi repülőtértől kb.50 perces autózással érhető el.



A közelben 5 km hosszú, homokos tengerpart húzódik, ahova a hotelből csupán 10 percnyi sétával elérünk. A strandon jó lehetőségek vannak vízi sporteszközök bérlésére, vagy egy kellemes tengerparti sétára. A négycsillagos szálloda a legnagyobb szállásportálokon magas értékeléssel bír, amely jól mutatja a vendégek elégedettségét. Ez nem is meglepő, ha a minőségi ellátás mellett a programlehetőségeket is megtekintjük.

Szobák (deluxe pool view):Kínálatunkban az elegáns és modern balinéz stílusban épült, 32m2 alapterületű, kétágyas deluxe szobák szerepelnek. A szoba teraszáról a szálloda belső kertjében található medencékre nyílik rálátás. A légkondicionált szobákban saját hűtőszekrény, széf és TV teszi kellemesebbé az ottlétünket.

A 306 szobás szállodában valóban figyelnek a vendégek igényeire. Egyes szobák mozgáskorlátozott-barát berendezéssel rendelkeznek, ugyanakkor választhatunk szobákat pároknak és családoknak éppúgy, mint dohányzás vagy épp más preferenciák alapján. A hotel saját lifttel rendelkezik, ugyanakkor lépcsőn is megközelíthetjük az emeleteket. Saját étteremmel, kávézóval és bárral várja vendégeit. Wellness és spa szolgáltatásokat a hotelben és környékén is könnyen találhatunk.

Ellátás:reggeli.

Felszereltség:

A szálloda saját étterme és kávézója éjszakai balinéz kulturális programmal és az indonéz konyha finomságaival várja vendégeit. Ezenfelül a Watu Jimbar programkínálatában szafaritúrát, romantikus vacsorát vagy múzeumlátogatást éppúgy fellelhetünk, mint egy rövid főzőtanfolyamot, ahol egy mesterszakács mellett kipróbálhatjuk magunkat a balinéz konyhaművészetben.

Fakultatív programlehetőségek:

Az üdülőövezetben található Watu Jimbar Sanur Resort azoknak lehet jó választás, akik szeretnék egy biztonságot és minőségi ellátást nyújtó nagyobb hotelből felfedezni a környéket. Akik gyalogosan indulnak felfedezőútra, azoknak a környék számos piaccal, spa központtal, stranddal és egyéb látnivalóval kecsegtet. Ezt megtehetjük a szállodában bérelhető kerékpárral is. Akik pedig autóval fedeznék fel a sziget távolabbi látnivalóit, a hotel munkatársai autókölcsönzésben is segítenek.

Az utazás más időpontban is lehetséges. Kérje ajánlatunkat.



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!




 
Töltődik a foglalási lap
Bali utazás, nyaralás Sanur utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások