Hotel Mercure Resort Sanur 4*


4 pont - 1 értékelés   
Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Város:
Sanur 
Besorolás:
 
Teljes ár:
732 920
Ft / fő-től (10 napra)

Értékelések az nevű ajánlathoz

Értékelések az nevű szállodához


Írja meg tapasztalatait!
Név:
- Időskorú pár
Dátum:
2017.11.30 09:56
Visszatérne:
igen
Általános benyomás:
Elhelyezkedés:
csillag csillag csillag csillag csillag
Szolgáltatások:
csillag csillag csillag csillag csillag
Tisztaság:
csillag csillag csillag csillag csillag
Ellátás:
csillag csillag csillag csillag csillag
Szobák:
csillag csillag csillag csillag csillag
Általános benyomás:
csillag csillag csillag csillag csillag
Tetszik:
Csodálatos környezetben, különleges fák, cserjék és virágok között helyezkednek el az épületek, a bungalók. Tele játszadozó, szelíd, kézből evő mókusokkal, madarakkal, közvetlenül a tengerparton. Saját strandszakasza van. Nyugágy, törülköző ingyenesen jár hozzá. A két úszómedence is nagyon szép környezetben van. A személyzet rendkívül kedves és segítőkész. Minden este az étteremben hangulatos élő zene szól, amit a teraszról is élvezhetünk.

Nem tetszik:
A 4 csillagos szoba itthon 3 csillagosnak felel meg. A fürdőszoba(?), zuhanyzó 2 csillagosnak. Mindamellett tiszta, s mindennap volt törülköző csere. Az ágy hatalmas, viszont az erkény elég kicsi, de a gyönyörű kertre néz mindegyik. Sanur tele van hangulatos kiskocsmákkal, éttermekkel s mindegyikben élő zene szól Fantasztikus!

Egyéb:
A reggeli viszonylag jó, csak borzalmasan unalmas. 10 napon keresztül ugyanaz a kínálat. Ebédelni vagy vacsorázni nem érdemes a szállodában, mert nem igazán jó, nem érezni az igazi balinéz ízeket, s ehhez képest marha drága. El kell sétálni a tengerparton a város felé a luxus szállodák utáni kisvendéglőkhöz. Na ott igazi csodákat ehetünk átszámítva két főre 2-3 ezer forintért!!! Ebben a sör és a koktál is benne van. Nem véletlenül itt esznek a nem sznob túristák. Minden kiskocsmában "fehérek" ülnek, nem véletlenül. Nagyon hangulatosak, isteni ízekkel. A városban is ezeket kell keresni nem az turistabutító csiri-biri éttermeket! Sajnos mi azokból is kipróbáltunk néhányat. Nagy kár volt! Az igazi masszöröket sem a szállodákban kell keresni. A város felé vezető utca két oldalán kínálják a tudományukat az igazi bali masszörök. Nem csodahelységben fogadnak, de csodákat művelnek. Nagyon értik a szakmát féláron mint a szállodákban.

(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások