Tunézia, Port el kantaoui: El Mouradi Palm Marina 5*, all inclusive

4.2pont - 33 értékelés   
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
101444
Utolsó frissítés:
2024.06.04. (K)
8 nap/7 éj
239 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




aFEKVÉS
Közvetlenül a fehérhomokos tengerparton fekszik Port El Kantaoui városában, kb. 2,5 km-re a jachtkikötőtől. Soussetól 12 km-re, a monastiri repülőtértől 35 km-re található.

ELHELYEZÉS
A 3 emelettel, 6 lifttel és 387 szobával rendelkező hotel szobái központilag légkondicionáltak, szatellit Tv-vel, telefonnal (térítés ellenében), széffel (ingyenes), mini bárral (feltöltés térítés ellenében), hajszárítóval, szőnyeggel vagy padlólappal, erkéllyel vagy terasszal felszereltek. Oldalról tengerre néző szoba felár ellenében igényelhetőA légkondicionáló csak főszezonban működik a szobákban.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a büféjellegű reggelit, kontinentális késői reggelit, ebédet, vacsorát, éjszakai snacket és a helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat. Napközben snackkel, süteményekkel kínálják a vendégeket. Heti egyalkalommal ingyenes vacsora fogyasztható az a`la carte étteremben előzetes bejelentkezéssel.Minden italműanyagpohárban kerül felszolgálásra. Bárjában 09:00-24:00 óráig, a diszkójában pedig 23:00-02:00 óráig kérhetőek italok az all inclusive ellátás keretén belül.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Felnőtt- és gyermek medence, belső medence jakuzzival (mely a nyári szezonban zárva tart), mini klub (5-12 évig), mini diszkó, tini klub (13-17 évig), nappali és esti animációs programok, diszkó, asztalitenisz, petang, mini golf, íjászat, darts, strandröplabda várja a vendégeket. A betonos teniszpályák használata napközben ingyenes, a teniszütők térítés ellenében használhatóak. Este a pálya világításáért felár fizetendő. Térítés ellenében: biliárd, wellness központ szolgáltatásai, a tengerparton különféle vízi sportok: jetski, vízisí, banánozás, parasailing próbálhatók ki. A közelben golfpályák és lovaglási lehetőség is van.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Recepció, ajándéküzlet, szobaszerviz (térítés ellenében), butik, konferenciaterem bővíti a szolgáltatások körét. A recepciónál pénzváltó és bankautomata működik. WIFI elérhetőség a recepciónál adott térítésmentesen.A medencék mellett és a tengerparton a napágyak, a napernyők és a matracok ingyen állnak vendégeink rendelkezésére, a strandtörülközőért kb. 20 TND letét fizetendő.

Charteres utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (20 kg)- és kézipoggyászt (5 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást (12 720 Ft/ hét/autó).

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Tunézia utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások