Törökország, Side: Vonresort Elite 5*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
401475
Utolsó frissítés:
2024.09.22. (V)
8 nap/7 éj
465 480 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
Szakadjon ki a rohanó hétköznapok világából és töltse felejthetetlen nyaralását a Vonresort Golden Elite szállodában, mely az antalyai repülőtértől 55 km-re, Side központjáról 12 km-re fekszik, közvetlenül a homokos part mentén. A kikapcsolódásról számos programlehetőség, aquapark és kulináris élmények is gondoskodnak.

Szolgáltatások
Felnőtt- és gyermek medence napozóágyakkal és napernyőkkel, nappali és esti animációs programok, Voxykids klub gyermekeknek, show műsorok, élőzene, disco, fitnesz terem, asztalitenisz, kosárlabda, strandröplabda, törökfürdő, szauna. A vendégek ingyenesen igénybe vehetik a közeli testvérszálloda a Vonresort Golden Coast Hotel aquaparkját, ahol 9 felnőtt és 4 gyermek csúszda áll a rendelkezésükre. A strandon napozóágyak, napernyők és strandtörölközők ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére. Térítés ellenében: Spa részleg kezelései, masszázsok, jacuzzi, számítógépes játékok, bowling, billiárd, biciklibérlés, vízi sporteszközök a strandon, orvosi szolgálat, fodrászat, üzletek, internetkávézó, pavilonok a strandon.

Elhelyezés
A 180 kényelemesen berendezett szoba mindegyike rendelkezik központi légkondicionálóval, Sat-TV-vel, telefonnal, vízforralóval, széffel, hajszárítóval, minibárral, erkéllyel felszerelt. A standard szobák 31 nm-esek, max. 2 felnőtt és 1 gyermek részére foglalhatók. A superior szobák 36 nm-esek, max. 3 felnőtt részére foglalhatók. A családi szobák egy légteresek, emeletes ággyal felszereltek, max. 3 felnőtt és 1 gyermek részére foglalhatók.

Ellátás
Ultra All Inclusive: Reggeli, kései reggeli, ebéd, vacsora büférendszerben, kis éjjeli büfé, diétás büfé, gyermek büfé, napközbeni snackek, gözleme bizonyos időpontokban, kávé/ tea/ sütemények, helyi- és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital a nap 24 órájában. Térítés ellenében: egyéb import és palackozott italok, foglalás az a`la carte éttermekben (olasz, török, mediterrán, steak, távol keleti, hal - némelyik étterem a Vonresort Golden Beach hotelben található), szobaszervíz.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások