Törökország, Side: Starlight Resort Hotel 5*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
450671
Utolsó frissítés:
2024.05.01. (Sze)
8 nap/7 éj
331 373 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


A Starlight Resort Hotel 5*-os szálloda egy ragyogó fénypont a Földközi-tenger partján, mely lenyűgöző látképet tár a nyaralni vágyó vendégei elé.Elegánsan berendezett szobák, medencék, vízi park, spa és sportolási lehetőségek, mindez egy csodálatos botanikus kerttel övezett területen.

Jöjjön és élvezze a pazar szállodai szolgáltatásokat, kényelmet és relaxáljon a kellemes török napfürdőben a medence vagy a tenger partján.

Fekvése
Az igényes Starlight Resort Hotel hatalmas területen, közvetlenül a hosszan elterülő homokos-kavicsos tengerparton fekszik, a törökországi antalyai nemzetközi repülőtértől kb. 75 km-re, Manavgat város központjától kb. 8 km-re.

Szobák
A Starlight Resort Hotel összesen 811 club és hotel szobával, valamint lakosztállyal rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, WiFi csatlakozási lehetőséggel, minibárral, széffel, tea- és kávékészítéshez szükséges eszközökkel, a fürdőszoba hajszárítóval, papuccsal és fürdőköpennyel felszerelt. A szobákhoz egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások
Éttermek, bárok, medencék, csúszdák, spa és wellness szolgáltatások (törökfürdő, bioszauna, gőzfürdő, jakuzzi, masszázs, sóbarlang, testkezelések), szépségszalon, fitneszterem, strandröplabda, squash, teniszpálya, lovas park, asztalitenisz, mini focipálya, bowling, boccia, darts, vízi sportok a tengerparton, WiFi csatlakozási lehetőség, konferenciaterem, üzletek, orvosi ügyelet, animációs és szórakoztató programok, disco, night club, gyermekmedence, gyermekklub, mini disco, játszótér. Egyes szolgáltatásokat csak külön térítés ellenében vehetnek igénybe a nyaralók!

Ellátás
Ultra all inclusive.

A weboldalon szereplő Starlight Resort Hotel szobaképei illusztrációk, csak mintaként szolgálnak!









 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások