Törökország, Side: Side Stella Elite Resort & Spa 5*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
387433
Utolsó frissítés:
2024.06.09. (V)
8 nap/7 éj
496 000 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A 2023-ban megnyíló, minőségi szolgáltatásokat biztosító, modern stílusú szálloda 55 km-re fekszik Antalya repülőterétől és 6 km-re Side központjától. A szálloda környékén számtalan lehetőség van a szuvenírok beszerzésére, de nyaralásunk során mindenképpen érdemes felkeresnünk Side ókori romjait és a híres Apollon templom maradványait is, hogy megismerkedjünk a történelem ezen részeivel. A szálloda saját, homokos strandszakasza 750 m-re fekszik, ahová shuttle járat biztosított. A szálloda csak 16 éven felüli vendégeket fogad!

Szolgáltatások
Medence napozóágyakkal és napernyőkkel, beltéri medence, főétterem, 2 a`la carte étterem, bárok, élőzene és show műsorok bizonyos napokon, fitnesz terem, török fürdő, szauna, gőzfürdő, sószoba, WiFi elérhetőség. A strandon napozóágyak, napernyők, törölközők és a beach restaurant áll a vendégek rendelkezésére. Térítés ellenében: Spa részleg kezelései, masszázs, fodrászat, üzletek, vízi sportok a strandon. Nászutas vendégei részére a szálloda az alábbi szolgáltatásokat biztosítja: gyümölcskosár és bor érkezéskor, nászutas dekoráció, reggeli a szobában 1 alkalommal, kedvezmény a Spa szolgáltatások árából (anyakönyvi kivonat bemutatásával)

Elhelyezés
A 235 modern és kényelmes szoba mindegyike rendelkezik légkondicionálóval, LCD TV-vel, telefonnal, WiFi elérhetőséggel, széffel, minibárral, vízforralóval, fürdőköpennyel és papuccsal, hajszárítóval, zuhanyzós fürdőszobával és erkéllyel. A Standard szobák 26 nm-esek, max. 3 fő részére foglalhatók. A suite szobák optikailag elválasztott hálószoba és nappali részből állnak, a teraszon jacuzzival felszereltek, speciális minibár bekészítéssel (gyümölcs, csokoládé, sós nassolnivalók, olajos magok) rendelkeznek, 35 nm-esek.

Ellátás
Ultra All Inclusive: Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, késői reggeli (10:00-11:00), éjszakai snackek (23:00-24:00), korai reggeli (24:00-07:00), frissen facsart narancslé a reggelihez, napközbeni snackek, kávé/tea/ török kávé/ sütemények és fagylalt bizonyos időpontokban, minibár üdítőkkel, vízzel, sörrel borral és alkoholos italokkal feltöltve, helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital (10:00-08:00), fogyasztás az a`la carte étteremben (hal és török a tartózkodás során egy alkalommal, előzetes asztalfoglalással). Térítés ellenében: Frissen facsart gyümölcslevek, import italok, szobaszervíz.









 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások