Törökország, Side: Side Lilyum Hotel & Spa 4*+, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
386020
Utolsó frissítés:
2024.05.18. (Szo)
8 nap/7 éj
299 965 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
Az európai vendégkörben rendkívül népszerű szálloda a homokos, lassan mélyülő strandjairól híres Evrenseki üdülőhelyen fekszik, 60 km távolságra az antalyai repülőtértől és 8 km-re Side központjától. A szálloda környékén vásárlási lehetőségek várják az érdeklődőket, de Side ókori romjai és a híres Apollon templom is könnyen megközelíthető innen. A szálloda 2009-ben épült és a 2019-ben újították fel, saját strandszakasza kb. 400 m-re található, amit a szálloda shuttle járatával könnyedén elérhetünk.

Szolgáltatások
Medence napozóágyakkal és napernyőkkel, gyerekmedence, beltéri felnőtt- és gyerekmedence (csak a téli hónapokban), 3 csúszda, mini klub (4-12 éveseknek, heti 6 nap), játszótér, nappali és esti animációs programok (heti 6 nap), show műsorok, török fürdő, szauna, fitnesz terem, asztalitenisz, vízi labda, vízi torna, darts, wifi elérhetőség. Térítés ellenében: Spa részleg kezelése, masszázsok, fodrászat, üzletek, orvosi szolgálat, mosoda, vízi sportok a strandon. A strandon bár, napernyők és napozóágyak ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére, törölköző csere térítés ellenében lehetséges.

Elhelyezés
A 219 világos és kényelmesen berendezett szoba mindegyike központi légkondicionálóval, Sat-TV-Vel, telefonnal, vízforralóval, minibárral, széffel (térítés ellenében), hajszárítóval zuhanyzós fürdőszobával és erkéllyel vagy franciaerkéllyel felszerelt. A tájra néző szobák max 2 felnőtt +1 gyermek részére foglalhatók, a medencére nézők pedig max. 3 felnőtt részére.

Ellátás
All Inclusive: Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, diétás büfé, tematikus estek, gyermekbüfé, napközbeni snackek, kávé/tea/ sütemények, gözleme bizonyos időpontokban, helyi alkoholos és alkoholmentes ital a nap 24 órájában, minibár naponta vízzel felöltve, fogyasztás az a`la carte étteremben (török, tartózkodás során 1 alkalommal, előzetes asztalfoglalással) Térítés ellenében: Palackozott és import italok, frissen facsart narancslé a reggelinél.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások