Törökország, Side: Seven Seas Hotel Blue 5*, all inclusive, debreceni indulással

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
448349
Utolsó frissítés:
2024.08.31. (Szo)
8 nap/7 éj
619 480 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A 100.000 nm-en, egy csodás kertben elterülő Seaven Seas Blue (Ex- Otium Seven Seas) Hotelben, nevéhez méltón kellemes környezet, számtalan szórakoztató és sportprogram és még annál is több vizes mulatság várja a vendégeket. Pálmafákkal szegélyezett, óriási medencerendszere izgalmas szórakozást kínál a kicsiknek, és a nagyok is újra élhetik gyermekkorukat a `vadvízen” sodródva, vagy a `lusta folyón” ringatózva. A szállodát széleskörű családi koncepciója miatt elsősorban gyermekekkel érkezőknek ajánljuk, azonban a pároknak is lehetőséget nyújt az elvonulásra. A komplexumban megannyi sportlehetőség, wellness szolgáltatások, vízi sportok és ínyenc konyha várja a vendégeket. Az 1987-ben épült és 2019-ben felújított szálloda az antalyai repülőtértől 70 km-re, Antalya belvárosától 80 km-re, Side központjától 6 km-re található Titreyengöl zöld környezetében, közvetlenül saját, homokos-kavicsos tengerpartján. A hotelből a közeli városokat taxival vagy helyi járatú busszal (dolmussal) könnyedén megközelíthetjük.

Szolgáltatások
Medencerendszer napernyőkkel és napozóágyakkal, `őrült folyóval”, `lusta folyóval” és 5 csúszdával, 2 gyermekmedence, főétterem, snack étterem, 4 a`la carte étterem, 7 bár, kávézó, széleskörű animációs programok, diszkó, élő zene főszezonban heti három alkalommal, törökfürdő, szauna, gőzfürdő, fitneszterem, asztalitenisz, darts, íjászat, légpuskás lövészet, aerobik, step, pilates, zumba, vízitorna, 2 teniszpálya, strandröplabda, kosárlabda, vízilabda, vízi röplabda, minigolf, mini futball, WIFI a szobákban és a szálloda közösségi helységeiben. A medencéknél és a tengerparton a napernyők és a napozóágyak használata ingyenes, a strandtörölközők pedig letét ellenében vehetők igénybe. Gyermekeknek: animációs programok, miniklub (5-12 éves korig), játszószoba, árnyékolt játszótér, árnyékolt medence, minidiszkó, gyermek show-műsorok, mozi, arcfestés, gyermekkarnevál. Térítés ellenében: Spa központ szolgáltatásai, törökfürdő kezelései, masszázs, fodrászat, szépségszalon, teniszfelszerelés és -pályavilágítás, teniszoktatás, fitneszoktatás, biliárd, vízi sportok, mosoda, üzletek, orvosi ellátás, konferenciatermek, gyermekfelügyelet, privát pavilonok.

Elhelyezés
Az összesen 357 szoba mindegyike rendelkezik központi légkondicionálóval, hajszárítóval, telefonnal, fürdőköpennyel, papuccsal, műholdas LCD tévével, széffel, minibárral, vízforralóval, WIFI kapcsolattal és erkéllyel vagy terasszal. A gyermekek elhelyezésére a szobákban emeleteságy vagy kanapéágy áll rendelkezésre. A Standard szobák kb. 25 nm-esek, maximum kapacitásuk 3 felnőtt, vagy 2 felnőtt + 2 gyermek. A Családi szobák 43 nm-esek és két hálószobával rendelkeznek, de egylégterűek, maximum 4 felnőtt elhelyezésére alkalmasak.

Ellátás
Ultra All inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, diétás büfé a főétkezések során, heti 6 alkalommal tematikus estek vacsoránál, délutáni snackek, éjféli leves (23:00-01:00 között), korai reggeli minibüfé (01:00-07:00 között), gyermekétterem, bébiétel készítési lehetőség, fagylalt, tea/kávé/sütemények, gözleme, 3 a`la carte étterem (török, mexikói és olasz; a tartózkodás alatt egy alkalommal, előzetes foglalással), helyi alkoholos és alkoholmentes italok (napi 24 órában), török kávé, minibár (naponta üdítőkkel, vízzel, tejjel és sörrel feltöltve). Térítés ellenében: import italok, frissen facsart gyümölcslevek, energiaitalok, palackozott italok, a`la carte étterem ( hal, előzetes foglalással), szobaszerviz.









 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások