Törökország, Side: Seaden Quality Resort& Spa 5*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
332572
Utolsó frissítés:
2024.05.18. (Szo)
8 nap/7 éj
503 000 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A hotel az antalyai repülőtértől 64 km-re, Side központjától 3 km-re terül el, ahova egy kellemes sétával elérhetünk, közvetlenül saját, homokos-kavicsos tengerpartján. A családbarát komplexum a Seaden hotellánc 2021-ben megnyílt, legújabb tagja, mely igényes, modern belső terekkel, kiváló konyhával és nagyszerű élményekkel várja a vendégeket. Side turisztikai központjába és a környező városokba helyi járatú busszal (dolmussal) vagy taxival juthatunk el.

Szolgáltatások
1 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, gyermekmedence, belső medence, gyermekmedence, 4 bár, nappali és esti animációs programok, színvonalas show-műsorok, alkalmanként élő zene, folklór és táncestek, diszkó, török est, miniklub (4-10 éves korig), minidiszkó, fitneszterem, törökfürdő, szauna, gőzfürdő, asztalitenisz, darts, boccia, aerobik, vízitorna, strandröplabda, vízilabda, WIFI a hotel egész területén. A szálloda saját strandján a napernyők, napozóágyak és a strandtörölközők ingyenesen használhatók. Térítés ellenében: Spa és wellness központ kezelései, masszázsok, fodrászat, orvosi ellátás, üzletek, játékterem, vízi sportok.

Elhelyezés
A komplexum 356 szobájának mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, telefonnal, hajszárítóval, műholdas LCD tévével, WIFI internetkapcsolattal, minibárral, vízforralóval, széffel és erkéllyel rendelkezik. A standard szobák és medencekapcsolatos szobák 35 nm-esek. A családi szobák 55 nm alapterületűek, 2 légteresek.

Ellátás
Ultra All inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, frissen facsart naranlé a reggelihez, gyermekbüfé ebédnél és vacsoránál, délutáni snack-ek, tea/kávé/sütemények, gözleme, gofri és fagylalt bizonyos időpontokban, 3 a`la carte étterem (török, olasz, nemzetközi, tartózkodás során egy alkalommal, előzetes foglalással), számos helyi alkoholos és alkoholmentes ital (napi 24 órában), minibár (érkezéskor üdítőkkel, vízzel és sörrel, majd naponta csak vízzel feltöltve). Térítés ellenében: import és prémium italok, palackozott italok, helyi és import borok és pezsgők, italok a diszkóban, frissen facsart gyümölcslevek, fogyasztás a wellness központban, 24-órás szobaszerviz.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások