Törökország, Side: Royal Taj Mahal 5*, ultra all inclusive

4.8pont - 2 értékelés   
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
225428
Utolsó frissítés:
2024.05.01. (Sze)
8 nap/7 éj
375 506 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


A Royal Taj Mahal 5*-os szálloda a Stone Hotels csoport tagja, mely 2015-ben nyitotta meg kapuit kb. 40.000 m2-en.

A Taj Mahal az örök szerelem emlékműveként is ismert, mely szimbólumot és annak varázsát ebben a szállodában romantikus tengerparti keretek között is felfedezheti. A különleges és egyedülálló mogul építészeti stílus már a szálloda alapköveinél is észrevehető. A szobák, belső terek és berendezések aprólékos kifinomultsága és előkelősége dominál, mely fenséges kényelmet biztosít egy pihentető nyaralás élményéhez. A Royal Taj Mahal szálloda palotai hangulatát, a pazar ételek ízvarázsa és bősége teszi igazán fejedelmivé.

Fekvése
A2015 nyarán nyílt, minden igényt kielégítő Royal Taj Mahalluxusszálloda az indiai Taj Mahal mintájára épült, közvetlenül a homokos, lassan mélyülő tengerparton, Evrenseki üdülő településen. A hotel a törökországi antalyai nemzetközi repülőtértől kb. 48 km-re, Side városától kb. 5 km-re fekszik.

Szobák
A Royal Taj Mahalszálloda összesen 450 modern, tágas szobával és lakosztállyal rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, minibárral, széffel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. Mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba igényelhető. A szobák többségéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások
Éttermek, bárok, medencék, csúszdák, spa és wellness szolgáltatások (törökfürdő, szauna, jakuzzi, masszázs, testkezelések, relaxációs szoba), szépségszalon, fitneszterem, aerobic, teniszpálya, asztalitenisz, strandröplabda, boccia, darts, bowling, biliárd, vízi sportok a tengerparton, WiFi csatlakozási lehetőség, konferenciaterem, üzletek, orvosi ügyelet, animációs és esti szórakoztató programok, gyermekmedencék, gyermekklub, játszótér, mini disco, vidámpark.A légkondicionálás központilag szabályozott időjárás függvényében.Egyes szolgáltatásokat csak külön térítés ellenében vehetnek igénybe a nyaralók!

Ellátás
Ultra all inclusive.

A weboldalon szereplő Royal Taj Mahal hotelszobaképei illusztrációk, csak mintaként szolgálnak!









 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások