Törökország, Side: Port River Hotel 5*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
381848
Utolsó frissítés:
2024.10.19. (Szo)
8 nap/7 éj
254 290 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A 2015-ben épült, minőségi szolgáltatásokat nyújtó, modern, Port River Hotel a Manavgat folyó mentén helyezkedik el, 65 km-re az antalyai repülőtértől és 7 km-re Side központjától, ahova helyi járatú kisbusszal vagy taxival is eljuthatunk, hogy megtekintsük az ókori romokat vagy beszerezzük a szuveníreket a bazárok széleskörű kínálatából. A homokos-aprókavicsos strand 250m-re található, ahová ingyenes shuttle járatot biztosítanak.

Szolgáltatások
Medence napozóágyakkal és napernyőkkel, gyerekmedence, beltéri felnőtt és gyerekmedence, csúszdás medence 6 csúszdával, 3 a`la carte étterem, strandbár, bárok, nappali és esti animációs programok, showműsorok, beach pary, disco, sportprogramok, mini klub, mini disco, török fürdő, szauna, gőzfürdő, fitnesz terem, jóga órák, pilates, step aerobik, tai chi, vízi torna, asztalitenisz, boccia, darts, strandröplabda. Térítés ellenében: Spa részleg kezelései, masszázsok, fodrászat, billiárd, játékszoba, orvosi szolgálat, üzletek, mosoda, vízi sportok a strandon.

Elhelyezés
A kényelmesen berendezett szobák mindegyike rendelkezik légkondicionálóval, Sat-TV-vel, telefonnal, széffel, Wifi elérhetőséggel, vízforralóval, minibárral, hajszárítóval, fürdőköpennyel, papuccsal és erkéllyel. A standard szobák 16-27 nm-esek, max. 3 felnőtt részére foglalhatók. A családi szobák, 2 szobásak, ajtóval elválasztható, az egyik szoba franciaággyal, a másik 2 külön ággyal felszerelt, max. 4 felnőtt részére foglalhatók.

Ellátás
Ultra All Inclusive: Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, éjféli mini büfé (22:00-02:00) napközbeni snackek, fagylalt és jégkrém bizonyos időpontokban, kávé/ tea/ sütemények, helyi és import alkoholos és alkoholmentes ital a nap 24 órájában, minibár (naponta sörrel, üdítőkkel és vízzel feltöltve), fogyasztás az a`la carte éttermekben (hal, török, és mediterrán, a tartózkodás során egy alkalommal, előzetes asztalfoglalással) Térítés ellenében: Egyéb import és palackozott italok, frissen facsart gyümölcslevek, szobaszervíz





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások