Törökország, Side: Miramare Queen Hotel 4*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
400087
Utolsó frissítés:
2024.10.26. (Szo)
8 nap/7 éj
383 129 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A 25.000 nm-en elterülő szálloda 60 km-re fekszik az antalyai repülőtértől és 6 km-re Side központjától. A szálloda szépe kertje, mely közös a szomszédos testvérszállodájával a Miramare Beach hotellel, számtalan szolgáltatása, finom étel- és ital kínálata, 150 m hosszú homokos strandszakasza felejthetetlen nyaralást biztosít minden korosztály számára. Kapcsolódjon ki, élvezze a hűsítő habokat, helyi specialitásokat és felejtse el a hétköznapi gondokat!

Szolgáltatások
Felnőtt és gyermek medence napozóágyakkal és napernyőkkel, nappali és esti animációs programok, tematikus partyk, élő zene, disco, miniklub (4-12 éveseknek), tini klub (12-16 éveseknek), minidisco, fitneszterem, teniszpálya, kézilabda, mini foci, kosárlabda, aerobic, vízi aerobic, zumba, aqua bike, vízi labda, asztalitenisz, darts, boccia, strandröplabda, WiFi elérhetőség. A strandon strandbár áll a vendégek rendelkezésére, napozóágyak, napernyők és strandtörölközők ingyenesen használhatók. Térítés ellenében: Spa részleg kezelései, masszázsok, szépségszalon, üzletek, orvosi szolgálat, mosoda, teniszpálya világítás, billiárd, vízi sportok a strandon

Elhelyezés
A 358 szoba egy főépületben és 9 mellépületben került kialakításra. Mindegyik szoba központi légkondicionálóval, műholdas TV-vel, telefonnal, Wifi elérhetőséggel, széffel, minibárral, vízforralóval, hajszárítóval és erkéllyel felszerelt. A Standard szobák 25 nm-esek, max. 3 felnőtt részére foglalhatók. A családi szobák a melléképületekben kerültek kialakításra, 29 nm-esek, egy légteresek, franciaággyal és egy kanapéval felszereltek. A comfort családi szobák felújítottak, 2 szobások, az egyik szobában franciaágy, a másikban 2 külön ágy van.

Ellátás
Ultra All Inclusive: Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, frissen facsart narancslé a reggelihez, éjféli snackek, bébiételek, kávé/tea/ sütemények, naponta víz, üdítők és sör a minibárból, helyi és import alkoholos/alkoholmentes italok a nap 24 órájában, fogyasztás az a`la carte étteremben (török, a tartózkodás során egy alkalommal, előzetes asztalfoglalással).Térítés ellenében: Premium és palackozott italok, szobaszervíz.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások