Törökország, Side: Miramare Beach Hotel 4*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
400089
Utolsó frissítés:
2024.07.15. (H)
12 nap/11 éj
1 058 842 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
Az elegáns és modern, minden igényt kielégítő, kiváló minőségű szálloda 60 km-re fekszik az antalyai repülőtértől és 6 km-re Side központjától. A szálloda csodálatos kertje, mely közös a szomszédos testvérszállodájával a Miramare Queen hotellel, számtalan szolgáltatása, finom étel- és ital kínálata, 150 m hosszú homokos strandszakasza felejthetetlen nyaralást biztosít minden korosztály számára. Kapcsolódjon ki, élvezze a hűsítő habokat, helyi specialitásokat és felejtse el a hétköznapi gondokat!

Szolgáltatások
Felnőtt és gyermek medence napozóágyakkal és napernyőkkel, beltéri medence, nappali és esti animációs programok, show műsorok, fesztiválok, élő zene, disco, mini klub (4-12 éveseknek), tini klub (12-16 éveseknek), minidisco, fitneszterem, török fürdő, szauna, gőzfürdő, teniszpálya, kézilabda, kosárlabda, minifoci, asztalitenisz, aerobic, vízi aerobic, zumba, aqua bike, strandröplabda, darts, boccia, sakk. A strandon strandbár várja a vendégeket, napozóágyak, napernyők és strandtörölközők ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére. Térítés ellenében: Spa részleg kezelései, masszázsok, szépségszalon, üzletek, billiárd, játékszoba, teniszpálya világítás, vízi sportok a strandon, mosoda, orvosi szolgálat,

Elhelyezés
A 276 elegáns szoba mindegyike VRV légkondicionálóval, műholdas TV-vel, telefonnal, széffel, WiFi elérhetőséggel, vízforralóval, minibárral, hajszárítóval és erkéllyel felszerelt. A superior szobák 30 nm-esek, max. 3 felnőtt részére foglalhatók. A superior családi szobák 2 szobások, az egyik szoba franciaággyal, a másik 2 külön ággyal felszerelt. A deluxe teraszos és jacuzzis szoba a nagy teraszon elhelyezett jacuzzival rendelkezik, 80 nm-es, 2 felnőtt részére foglalható és platinum szolgáltatásokat is biztosítanak hozzá.

Ellátás
Ultra All Inclusive: Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, frissen facsart gyümölcslé a reggelihez, gyermekbüfé, éjszakai snackek, kávé/tea/ sütemények, Mövenpick fagylalt, helyi és import alkoholos/ alkoholmentes italok a nap 24 órájában, naponta víz, üdítők, sör és tej a minibárból, fogyasztás az a`la carte éttermekben (olasz, mediterrán, a tartózkodás során egy alkalommal, előzetes asztalfoglalással). Térítés ellenében Prémium és palackozott italok, szobaszervíz.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások