Törökország, Side: Marvida Family Eco Hotel (ex. Otium Eco Hotel) 5*, all inclusive, debreceni indulással

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
448064
Utolsó frissítés:
2024.06.15. (Szo)
8 nap/7 éj
391 945 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
Az Otium Family Eco Club Side Hotel tökéletes választás minden korosztály számára. Széleskörű családi koncepciója miatt elsősorban gyermekeseknek ajánljuk, azonban a pároknak is lehetőséget nyújt az elvonulásra. A gyermekeket több, mint 3.300 nm-es gyermekbirodalom, számtalan program, foglalkozás és vizes mulatságok szórakoztatják. A fiatalok pedig bejuthatnak Side nyüzsgő központjába, ahol számos bár, diszkó és vásárlási lehetőség kínálkozik. A szállodában megannyi sportlehetőség, wellness szolgáltatások, vízi sportok és ínyenc konyha várja a vendégeket. A 2012/2013 telén teljesen, továbbá 2018-ban részlegesen felújított szálloda az antalyai repülőtértől 70 km-re, Antalya belvárosától 80 km-re, Side központjától 7 km-re található, 68.000 nm-es területen, Titreyengöl zöld környezetében, egy tó mellett. A hotelből a közeli városokat taxival vagy helyi járatú busszal (dolmussal) könnyedén megközelíthetjük. A komplexum saját, homokos-kavicsos tengerpartjától kb. 450 méterre fekszik, melyre ingyenes shuttle járatot üzemeltet (meghatározott időközönként közlekedik).

Szolgáltatások
Medence napernyőkkel és napozóágyakkal, relax medence (18 éven felülieknek), 4 gyermekmedence, belső medence gyermekrésszel, 2 csúszda, főétterem, 2 snack étterem, 3 a`la carte étterem, 4 bár, széleskörű animációs programok, diszkó, heti egyszer török est, élőzene főszezonban heti egy alkalommal, törökfürdő, szauna, gőzfürdő, fitneszterem, asztalitenisz, darts, boccia, aerobik, 2 teniszpálya, strandröplabda, kosárlabda, röplabda, minigolf, medencejátékok, WIFI a szobákban és a szálloda közösségi helységeiben. A medencéknél és a tengerparton a napernyők és a napozóágyak használata ingyenes, a strandtörölközők pedig letét ellenében vehetők igénybe. A partra ingyenes shuttle járat közlekedik (meghatározott időpontokban). Gyermekeknek: animációs programok, miniklub 3.350 nm-en (4-12 éves korig), játszószoba, alvószoba, árnyékolt játszótér, árnyékolt medence, minidiszkó, gyermek show-műsorok, mozi, arcfestés, gyermekkarnevál. Térítés ellenében: Spa központ szolgáltatásai, törökfürdő kezelései, masszázs, fodrászat, szépségszalon, teniszfelszerelés és -pályavilágítás, teniszoktatás, fitneszoktatás, biliárd, játékterem, vízi sportok, mosoda, üzletek, orvosi ellátás, konferenciatermek, gyermekfelügyelet, mini vidámpark.

Elhelyezés
Az összesen 428 szoba mindegyike rendelkezik központi légkondicionálóval, hajszárítóval, telefonnal, műholdas LCD tévével, széffel, minibárral, vízforralóval, WIFI kapcsolattal és erkéllyel vagy terasszal.A családi szobákban, a lakosztályokban és a villa szobákban fürdőköpeny és szobai papucs is a vendégek rendelkezésére áll. A standard szobák 18-28 nm alapterületűek és kertre, vagy tóra néznek. A nagyméretű szobák 32-39 nm-esek, a standard szobákkal megegyező berendezésekkel felszereltek. A családi villák 41 nm-esek, kétlégterűek, egy nappaliból és egy hálószobából állnak, maximum kapacitásuk 4 felnőtt. A villa családi lakosztályok kb. 47 nm alapterületűek, halószobából és nappaliból állnak, maximum 5 felnőtt elhelyezésére alkalmasak.

Ellátás
All inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, diétás büfé a főétkezések során, heti 5 alkalommal tematikus estek vacsoránál, délutáni snackek, éjféli leves (23:00-01:00 között), korai reggeli minibüfé (01:00-07:00 között), gyermekétterem, bébiétel készítési lehetőség, fagylalt, tea/kávé/sütemények, gözleme, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (09:00-00:00 között), török kávé, minibár (naponta üdítőkkel, vízzel és tejjel, lakosztályokban sörrel is feltöltve). Térítés ellenében: import italok, frissen facsart gyümölcslevek, energiaitalok, palackozott italok, 3 a`la carte étterem (török, olasz és hal, 06.01-09.30 között; előzetes foglalással, foglalási díj ellenében), szobaszerviz.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások