Törökország, Side: Kirman Hotels Sidemarin Beach & Spa 5*, ultra all inclusive

Modern stílusú szálloda, közvetlenül a homokos-aprókavicsos tengerparton.

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
342723
Utolsó frissítés:
2024.06.01. (Szo)
8 nap/7 éj
551 125 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A 2016-ban épült, 20.000 nm-en elterülő, modern stílusú szálloda Antalya repülőterétől 60 km-re, Side óvárosától 5 km-re fekszik, közvetlenül a homokos-aprókavicsos tengerparton. A szálloda számos szolgáltatása között kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a számukra megfelelőt.

Szolgáltatások
Felnőtt és gyermekmedence napozóágyakkal és napernyőkkel, medence 3 csúszdával, belső felnőtt és gyerekmedence, nappali és esti animációs programok, zenés -táncos showműsorok, élőzene, gyerekklub (4-12 éveseknek), játszótér, Playstation szoba, mini disco, török fürdő, szauna, fitnesz-terem, vízilabda, vízitorna, boccia, darts, asztalitenisz, teniszpálya és teniszfelszerelés, strandröplabda, kosárlabda, mini foci. A strandon napozóágyak, napernyők és strandtörölközők ingyenesen vehetők igénybe. Térítés ellenében: Spa-szolgáltatások, fodrászat, játékszoba, orvosi szolgálat, mosoda, üzletek, vízi sporteszközök a strandon, gyermekfelügyelet, pavilonok a strandon.

Elhelyezés
A kényelmesen berendezett szobák mindegyike légkondicionálóval, LCD SAT-TV-vel, telefonnal, ingyenes Wifi elérhetőséggel, széffel, minibárral, vízforralóval, hajszárítóval, fürdőköpennyel, papuccsal és erkéllyel rendelkezik. A Standard szobák 28 nm-esek. A Családi szobák 2 hálószobások, 38 nm-esek, max. 4 felnőtt és 1 gyermek részére foglalhatók. A Standard jacuzzi szobák 28 nm-esek, a teraszon egy jacuzzival felszereltek, max. 2 felnőtt + 1 gyermek részére foglalhatók. A Családi jacuzzi szobák 2 hálószobások, a teraszon jacuzzival felszereltek, 38 nm-esek, max. 4 felnőtt részére foglalhatók.

Ellátás
Ultra All Inclusive: Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, késői reggeli, diétás ételek, frissen facsart gyümölcslé a reggelinél, pide, gözleme, kávé/tea, sütemények, fagylalt, tematikus estek, helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes italok a nap 24 órájában, naponta vízzel, üdítővel, sörrel, csokoládéval és chipsel feltöltött minibár, fogyasztás az a`la carte étteremben (mediterrán, török, sushi, a tartózkodás során egy alkalommal, előzetes asztalfoglalással). Térítés ellenében: import italok, szobaszervíz.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások