Törökország, Side: Dream Water World 5*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
396265
Utolsó frissítés:
2024.08.31. (Szo)
8 nap/7 éj
411 650 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
Az európai vendégek körében kedvelt Dream szállodalánc legújabb tagja 2022-ben nyitotta meg kapuit 55 km-re az antalyai repülőtértől, Kumköy városrészben, 7 km-re Side központjától és 800-re a homokos strandtól, ahová a szálloda ingyenes shuttle járatot biztosít. Itt egy álom válik valóra! A szálloda számtalan szolgáltatása, hatalmas gyermek- és felnőtt aquaparkja, lassan mélyülő, homokos tengerpartja igazán felejthetetlenné teszik nyaralását akár párjával, akár családjával érkezik! A környező városokba helyi járatú busszal (dolmussal) vagy taxival is könnyedén eljuthatunk, hogy elmerüljünk a bazári forgatagban vagy felkeressük Side antik romvárosát.

Szolgáltatások
Medencék napozóágyakkal és napernyőkkel, beltéri felnőtt és gyermekmedence, hatalmas aquapark külön felnőtteknek és gyermekeknek, éttermek, cukrászda, swim up bár, strandbár, WiFi elérhetőség a szálloda egész területén, nappali és esti animációs programok, élő zene, miniklub (4-12 éveseknek), játszótér, fitneszterem, török fürdő, szauna, darts, asztalitenisz, strandröplabda, aerobic, vízi torna. A lassan mélyülő, homokos strandon napozóágyak, napernyők és strandtörölközők ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére. Térítés ellenében: Spa részleg kezelései, masszázsok, fodrászat, vízi sportok a strandon, gyermekfelügyelet, mosoda, orvosi szolgálat

Elhelyezés
A 350 kényelmes és modern szoba mindegyike központi légkondicionálóval, LCD Tv-vel, telefonnal, WiFi elérhetőséggel, bérelhető széffel, minibárral és hajszárítóval felszereltek. Az 1-es típusú standard szobák 25 nm-esek, max. 3 felnőtt részére foglalhatók. A 2-es típusú standard szobák 30 nm-esek, max. 3 felnőtt + 1 gyermek részére foglalhatók. A duplex családi szobák 2 szintesek, max. 4 felnőtt részére foglalhatók. A Családi lakosztályok 2 hálószobások, max. 5 fő részére foglalhatók.

Ellátás
All Inclusive: Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, korai reggeli (00:00-06:00), késői reggeli, külön gyermekétterem vacsoránál, éjféli leves (23:00-23:30), napközbeni snackek, gofri és fagylalt bizonyos időpontokban, kávé/tea/ sütemények, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-24:00), naponta vízzel és üdítőkkel feltöltött minibár, fogyasztás az a`la carte étteremben (tartózkodás során egy alkalommal, előzetes asztalfoglalással). Térítés ellenében: Import és palackozott italok, italfogyasztás 24:00-10:00 óra között, frissen facsart gyümölcslevek a vitamin bárban, vattacukor, pop corn, szobaszervíz.









 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások