Törökország, Side: Diamond Premium Hotel & Spa 5*, ultra all inclusive

4.9pont - 4 értékelés   
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
450693
Utolsó frissítés:
2024.05.01. (Sze)
8 nap/7 éj
277 023 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


A Diamond Premium Hotel & Spa 5*-os szálloda, mely 2015-ben nyitotta meg kapuit 26.000 m2 területen. A hotel arra törekszik, hogy megvalósítsák álmai nyaralását, mint a luxus, a kényelem és a kellemes nyaralás együttes élményét!

Fekvése
A 2015-ben nyílt gyönyörű családbarát Diamond Premium Hotel & Spa szálloda kb. 250 méterre fekszik a homokos/kavicsos tengerparttól. A hotel a törökországi antalyai nemzetközi repülőtértől kb. 70 km-re, Side városközpontjától kb. 7 km-re, Manavgattól pedig kb. 5 km-re található.

Szobák
A Diamond Premium Hotel & Spa összesen 496 tágas szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, minibárral, széffel, tea- és kávékészítéshez szükséges eszközökkel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. Mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba igényelhető. A szobák többségéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások
Éttermek, bárok, medencék, csúszdák, spa és wellness szolgáltatások (törökfürdő, szauna, gőzfürdő, jakuzzi, masszázs, testkezelések, relaxációs szoba), fitneszterem, asztalitenisz, zumba, biliard, darts, boccia, strandröplabda, aerobic, vízi sportok a tengerparton, WiFi csatlakozási lehetőség, konferenciaterem, játékterem, amfiteátrum, orvosi ügyelet, üzletek, fodrászat, mosoda, animációs és szórakoztató programok, gyermekmedence, gyermekklub, mini disco, kézműves foglalkozások, játszótér. Egyes szolgáltatásokat csak külön térítés ellenében vehetnek igénybe a nyaralók!

Ellátás
Ultra all inclusive.

A weboldalon szereplő Diamond Premium Hotel & Spa szobaképei illusztrációk, csak mintaként szolgálnak!

FIGYELEM! A szálloda előtt felújítási munkálatok folynak!









 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások