Törökország, Side: Club Nena 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
450667
Utolsó frissítés:
2024.05.01. (Sze)
8 nap/7 éj
221 184 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Fekvése
A Club Nena hotel KızılaÄźaç üdülővárosban fekszik, kb. 80 km távolságra az antalyai nemzetközi repülőtértől és kb. 15 km távolságra Side üdülővárosától, közvetlenül a tengerparton. A szálloda2023-ban egy teljes körű felújításon esett át.

Szobák: A Club Nena hotel összesen 586 szobával rendelkezik. A szobákban légkondicionáló, televízió, telefon, minibár, széf, WiFi csatlakozási lehetőségés hajszárító áll a vendégek rendelkezésére. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások
Éttermek, bárok, medencék, csúszdák, spa és wellness szolgáltatások (szauna, törökfürdő, masszázs), fitneszterem, teniszpálya, kosárlabdapálya, asztalitenisz, darts, boccia, íjászat, vízi sportok, aerobik, minigolf, esti show műsorokésanimációs programok, amfiteátrum, disco, gyermekklub, játszótér, üzletek, ajándékbolt, orvosi ügyelet, könyvsarok, mosoda, TVszoba, tárgyaló, WiFi csatlakozási lehetőség. Egyes szolgáltatásokat csak külön térítés ellenében vehetnek igénybe a nyaralók!

Ellátás
All inclusive.

A weboldalon szereplőClub Nena hotel szobaképei illusztrációk, csak mintaként szolgálnak.









 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások