Törökország, Side: Club Hotel Turan Prince World 5*, all inclusive, debreceni indulással

5pont - 1 értékelés   
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
400086
Utolsó frissítés:
2024.08.10. (Szo)
8 nap/7 éj
531 931 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A kiváló minőségű, 1993-ben épült és utoljára 2019/2020-ban részlegesen felújított családbarát üdülőkomplexum, az antalyia repülőtértől 75 km-re, Side központjától 15 km fekszik. A főépületből és számos club épületből álló komplexum mintegy 132.000 nm-en, közvetlenül a homokos-kavicsos tengerpart mentén helyezkedik el, ahol aquapark, vidámpark, kis állatkert és számtalan szolgáltatás várja a kicsiket és nagyokat egyaránt, hogy igazán élményekkel teli és felejthetetlen legyen a nyaralása!

Szolgáltatások
Felnőtt és gyermekmedence, félolimpiai-, relax és beltéri medencék, aquapark 7 felnőtt és 7 gyermek csúszdával, főétterem, 3 a`la carte étterem, 6 bár, cukrászda, disco, nappali és esti animációs programok, élő zene, miniklub (4-11 éveseknek), játszótér, minidisco, vidámpark (délután, csak néhány órát üzemel), kis állatkert, fitneszterem, törökfürdő, szauna, gőzfürdő, focipályák, teniszpályák, asztalitenisz, kosárlabda, strandröplabda, minigolf, aerobic, vízi torna, darts, íjászat, WiFi elérhetőség, Térítés ellenében: Spa részleg kezelései, masszázs, szépségszalon, foci- és teniszpálya világítás, orvosi szolgálat, mosoda, üzlete,, gyermekfelügyelet, vízi sportok a strandon, búvárkodás, játékszoba, billiárd, pinball.

Elhelyezés
Az összesen 630, kényelmes és modern stílusú szobák mindegyike rendelkezik központi légkondicionálóval, telefonnal, LCD-TV-vel, minibárral, kávé/tea bekészítéssel, széffel, WiFi elérhetőséggel, hajszárítóval és erkéllyel. A főépületi és a club standard szobák is max. 3 felnőtt és 1 gyermek részére foglalhatók. A főépületi és a club duplex családi szobák is két szintesek, de egy légterűek, max. 4 felnőtt és 1 gyermek részére foglalhatók.

Ellátás
All Inclusive: Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, éjszakai mini büfé (00:00- 07:00), diétás ételek, gyermekbüfé, babasarok, napközbeni snackek, kávé/tea/ sütemények, gözleme és fagylalt bizonyos időpontokban, helyi alkoholos éa alkoholmentes italok a nap 24 órájában, minibár üdítőkkel és vízzel feltöltve. Térítés ellenében: Import és palackozott italok, fogyasztás az a`la carte éttermekben (hal, kínai és mexikói, előzetes asztalfoglalással).





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások