Törökország, Side: Acanthus & Cennet Barut Collection 5*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
401651
Utolsó frissítés:
2024.05.18. (Szo)
8 nap/7 éj
737 752 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A magas minőségű, európai vendégek körében rendkívül népszerű Barut szállodalánc ezen tagja 62 km-re fekszik az antalyai repülőtértől és 1,5 km-re Side központjától, közvetlenül saját, homokos tengerpartja mentén, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tenger végtelenjére és Side ókori romjaira is. A 2016-ban teljes felújításon átesett hotelkomplexum mintegy 24.000 nm-en, tágas kerttel, kiváló minőségű szolgáltatásokkal, étel- és ital specialitások széles választékával várja a pihenésre vágyó vendégeket.

Szolgáltatások
Felnőtt és gyermek medence napozóágyakkal és napernyőkkel, beltéri felnőtt és gyermek medence (csak a téli hónapokban üzemel), török fürdő, gőzfürdő, szauna, mini klub (4-12 éveseknek), fitneszterem, step-aerobic, vízi torna, aqua bike, vízi labda, teniszpálya, strandröplabda, asztalitenisz, boccis, darts, jógakellékek a szobában, WiFi elérhetőség a szálloda egész területén. A strandon napozóágyak, napernyők és strandtörölközők ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére. A szálloda az alábbi szolgáltatásokat biztosítja nászutas vendégei részére: szobadekoráció, gyümölcskosár és bor érkezéskor, reggeli a szobában egy alkalommal, egy ajándék fotó, elsőbbségi foglalási lehetőség az a`la carte éttermekbe) Térítés ellenében: Spa részleg kezelései, masszázsok, szépségszalon, mosoda, orvosi szolgálat, üzletek, pavilon bérlés, gyermekfelügyelet, vízi sportok a strandon.

Elhelyezés
A 260 modern és kényelmes szoba mindegyike rendelkezik központi légkondicionálóval, telefonnal, LCD TV-vel, WiFi elérhetőséggel, széffel, vízforralóval, Nespresso kávéfőzővel, minibárral, hajszárítóval, fürdőköpennyel, papuccsal és erkéllyel. A superior szobák 34 nm-esek, max. 3 felnőtt részére foglalhatók. A Deluxe szobák 39 nm-esek, tengerre nézők, max. 3 felnőtt részére foglalhatók. A Swim up szobák közvetlen medencekapcsolatosak, 44 nm-esek, max. 3 felnőtt részére foglalhatók. A családi szobák 2 szobások, ajtóval elválaszthatók, az egyik szoba franciaággyal, a másik 2 külön ággyal rendelkezik.

Ellátás
Ultra All Inclusive: Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, késői reggeli, tematikus estek, éjféli snackek (23:00-02:00), diétás, vegetáriánus és vegán ételek, napközbeni snackek, kávé/tea/ sütemények, sushi, Algida jégkrém és fagylalt bizonyos időpontokban, fogyasztás az `la carte éttermekben (tengergyümölcsei, nemzetközi és olasz a tartózkodás során egy alkalommal, előzetes asztalfoglalással), helyi és import alkoholos és alkoholmentes italok a nap 24 órájában, naponta üdítőkkel és vízzel feltöltött minibár. Térítés ellenében: Egyéb import és palackozott italok, szobaszervíz.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások