TOP ÚJ HOTEL! Törökország, Side: Arcanus Hotels Trendline Side 5*, ultra all inclusive

2023-ban nyitotta meg a kapuit ez a stílusos, modern, minőségi szálloda. Önnek való, ha nem baj a tengerpartra buszozás!

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
437719
Utolsó frissítés:
2024.05.18. (Szo)
8 nap/7 éj
293 875 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A 2023-ban nyitotta meg a kapuit ez a modern stílusú, hangulatos szálloda, mely 50 km-re fekszik az antalyai repülőtértől és 8 km-re Side központjától. A szálloda homokos- aprókavicsos strandszakasza kb. 1 km-re található, ahova shuttle járatot biztosítanak.

Véleményünk:
A szálloda kiváló választás akár párjával, akár családjával szeretné élvezni a török riviéra ezen új szállodáját, amennyiben nem probléma Önnek, hogy a tengerpartra busszal lehet lejutni. Emiatt főként nagyon ajánljuk elő- és utószezonban, amikor rendkívül jó az ár/értékarány és amúgy is kevesebbet fürdünk a tengerben!

Ide kattintva tekintse meg a VIP szolgáltatásokat nyújtó szállodákat és a VIP szolgáltatáscsomagunkat több, mint 100.000,- Ft értékben! 

Szolgáltatások
Felnőtt és gyermekmedence napozóágyakkal és napernyőkkel, aquapark 7 csúszdával, beltéri felnőtt és gyermekmedence, nappali és esti animációs programok, tematikus estek, előzene bizonyos napokon, disco, miniklub (4-12 éveseknek), maxiklub (13-17 éveseknek), játszótér, minimozi, fitneszterem, török fürdő, szauna, asztalitenisz, strandröplabda, darts, Wifi elérhetőség. A strandon napozóágyak, napernyők és strandtörölközők ingyenesen vehetők igénybe.

Térítés ellenében
Spa részleg kezelései, masszázs, szépségszalon, üzletek, internetkávézó, billiárd, játékszoba, mosoda, orvosi szolgálat, vízi sportok a strandon.

Elhelyezés
A 397 modern és kényelmes szoba mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, LCD TV-vel, telefonnal, széffel, minibárral, hajszárítóval és erkéllyel felszerelt.
- A standard szobák 26 nm-esek, max. 2 fő részére foglalhatók.
- A superior szobák 31 nm-esek, max. 3 felnőtt és 1 gyermek részére foglalhatók.
- A superior családi szobák 33 nm-esek, 2 szobásak, max. 3 felnőtt részére foglalhatók.
- A Deluxe családi szobák 50 nm-esek, 2 szobával, nappalival és 2 fürdőszobával felszereltek, max. 4 felnőtt részére foglalhatók.
- A Swim up szobák 33 nm-esek, halószobával és nappalival felszereltek, max. 2 felnőtt részére foglalhatók.

Ellátás Ultra All Inclusive
Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, késői reggeli, kávé/tea/ sütemények, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00- 02:30), minibár vízzel és üdítőkkel naponta feltöltve, fogyasztás a 2 a`la carte étteremben (török és olasz, a tartózkodás során egy alkalommal, előzetes asztalfoglalással).

Térítés ellenében
Import és palackozott italok, frissen facsart gyümölcslevek, szobaszervíz





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások