Törökország, Lara: Royal Holiday Palace Hotel 5*, ultra all inclusive, debreceni indulással

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
323643
Utolsó frissítés:
2024.06.15. (Szo)
8 nap/7 éj
604 010 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A 2011 áprilisában megnyílt, egyedi építészeti stílusú, 53.000 nm-en elterülő, elegáns, közkedvelt luxusszálloda a repülőtértől 15 km-re, Antalya központjától 17 km-re, a híres Lara Beachen fekszik, közvetlenül a homokos-aprókavicsos tengerparton. A városba taxival vagy dolmussal könnyedén bejuthatunk.

Szolgáltatások
3.700 nm-es medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 2 gyermekmedence, aquapark 5 felnőtt és 3 gyermekcsúszdával, 7 étterem, 9 bár, nappali és esti animációs programok, show-műsorok, musical- és professzionális táncelőadások, élő zene bizonyos napokon, diszkó tematikus partikkal, vidámpark, miniklub (4-12 éves korig), játszótér, mini kosárlabda, minibowling, minidiszkó, törökfürdő, szauna, gőzfürdő, fitneszterem, reggeli torna, aerobik, táncórák, vízi torna, teniszpálya felszereléssel (napközben, előzetes foglalással), strandröplabda, vízilabda, boccia, darts, asztalitenisz, WIFI a szobákban és a lobbyban. A szálloda saját strandján a napozóágyak és a napernyők ingyenesen használhatók, a strandtörölközők (napi 1 ingyenes, a cseréért fizetni kell) pedig letét ellenében vehetők igénybe. Térítés ellenében: törökfürdő és a Spa központ szolgáltatásai, játékterem, biliárd, bowling, számítógépes játékok, teniszpálya-világítás, teniszleckék, vízi sportok, mosoda, internetkávézó, gyermekfelügyelet, fodrászat, üzletek, orvos, nagy sávszélességű WIFI, privát pavilonok.

Elhelyezés
A szálloda 604, elegánsan berendezett szobájának mindegyike rendelkezik telefonnal, hajszárítóval, központi légkondicionálóval, műholdas tévével, minibárral, vízforralóval, WIFI internetkapcsolattal, széffel és erkéllyel. Fürdőköpeny térítés ellenében kérhető. A Superior standard szobák 46 nm-esek, franciaággyal és 1 egyszemélyes ággyal felszereltek, maximum 3 felnőtt + 1 gyermek helyezhető el bennük. A Családi szobák egy része 60 nm-es és két, ajtóval elválasztott hálószobából és egy fürdőszobából áll; egy részük pedig 75 nm-es és egylégterű, galériás, mindkét szinten egy-egy fürdőszobával felszerelt, maximum kapacitásuk 4 felnőtt. Nászutas vendégei részére a hotel az alábbi szolgáltatásokat ingyenesen biztosítja: érkezéskor gyümölcskosár, édességek és pezsgő, érkezést követő napon reggeli a szobában.

Ellátás
Ultra all inclusive: reggeli, kései reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, délutáni és éjszakai snackek (00:00-07:00 között), diétás büfé, témaestek, gyermekbüfé a főétkezéseknél, gyermekétterem, sütemények, pizza, gofri (bizonyos időpontokban), török specialitások a török sátorban bizonyos helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes italok (napi 24 órában), minibár (üdítők, víz és sör; naponta feltöltve). Térítés ellenében: 6 a`la carte étterem (olasz, török, távol-keleti, mexikói, japán és hal), bizonyos import italok, palackozott és prémiumitalok, pezsgő, palackozott borok, frissen facsart gyümölcs- és zöldséglevek, szobaszerviz.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Lara utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások