Törökország, Lara: Melas Lara Hotel 5*, ultra all inclusive, debreceni indulással

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
333120
Utolsó frissítés:
2024.08.31. (Szo)
8 nap/7 éj
556 165 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
Az elegáns és minden igényt kielégítő, 2009-ben épült és 2014-ben felújított szálloda Lara Beach-en fekszik, Antalya repülőterétől 12km-re, a városközponttól 15 km-re. A 15.000 nm-en elterülő, saját strandszakasszal rendelkező komplexum kiváló választás pároknak és családoknak egyaránt. Bízza a gyerekeket a szakképzett animátor csapatra, élvezze a szálloda számtalan és kiváló szolgáltatását, a hűsítő tengervizet, nyúljon el a parton vagy próbálja ki a széleskörű étel - és italkínálatot!

Szolgáltatások
Medence gyermekrésszel, csúszdákkal, napozóágyakkal és napernyőkkel, beltéri medence, 4 étterem, 3 bár, cukrászda, nappali és esti animációs programok, show műsorok, élő zene, miniklub (4-12 éveseknek), minidisco, játszótér, török fürdő, szauna, gőzfürdő, fitnesz terem, boccia, darts, strandröplabda, aerobic, vízi torna, teniszpálya és teniszfelszerelés, squash, WiFi elérhetőség. A strandon napozóágyak, napernyők, valamint a strandtörölközők ingyenesen vehetők igénybe (csere térítés ellenébe EUR 1/db). Térítés ellenében: Spa szolgáltatások, különböző masszázsok, törökfürdő kezelései, fodrászat, teniszpálya világítás, üzletek, vizi sporteszközök, mosoda, orvosi szolgálat.

Elhelyezés
A 322 kényelmesen berendezett szoba mindegyikre rendelkezik központi légkondicionálóval, LCD SAT-TV-vel, telefonnal, széffel, minibárral, vízforralóval, hajszárítóval és erkéllyel felszerelt. A standard szobák kb 24 nm-esek, 2 felnőtt+1 gyermek részére foglalhatók. A családi szobák kb 45 nm-esek, két szobásak.

Ellátás
Ultra All inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, narancslé a reggelihez, kávé/tea/ sütemények, délutáni snack, éjjeli snack (23:00-24:00), fagylalt bizonyos időpontokban, számos helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital (a nap 24 órájában), gyümölcslevek, minibár (naponta üdítőkkel, vízzel és sörrel feltöltve), 3 a`la carte étteremben (hal, török, mediterrán, a tartózkodás során 1 alkalommal, előzetes asztalfoglalással.) Térítés ellenében: egyéb étel- és italfogyasztás, bizonyos import italok, palackozott és prémiumitalok, frissen facsart gyümölcslevek, szobaszerviz.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Lara utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások