Törökország, Kemer: Ma Biche Kemer By Werde Hotels 5*, ultra all inclusive, debreceni indulással

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
405821
Utolsó frissítés:
2024.07.10. (Sze)
8 nap/7 éj
526 018 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Általános információk
A 2000-ben épült, 2015-ben felújított, összesen 350 szobával rendelkező szálloda kb. 46 km-re Antalya repülőterétől, kb. 4 km-re Kemer városközpontjától, közvetlenül a homokos privát tengerparton helyezkedik el. Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a vízbe lépve nagyobb kövek találhatók.

Avendégek kellemes időtöltését lobbi/recepció, lift, TV-sarok, éttermek, bárok, szabadtéri medencék, vízicsúszdák, szobaszervíz, mosoda, üzletek, autóbérlés, orvosi ügyelet szolgálja. A pihenésre, feltöltődésre vágyó utasokról wellness/spa szolgáltatások: török fürdő, szauna, masszázs, gőzfürdő, fodrászat gondoskodik.
A sportok szerelmeseit fitneszterem, teniszpálya, asztali tenisz, strandröplabda, kosárlabda, darts, kerékpárbérlés és különböző vízisportolási lehetőségek várják.
WiFi internetkapcsolat térítésmentesen elérhető a szállodában.
A napozóágyak, napernyők és a strandtörölközők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen vehetők igénybe.
A gyermekek felhőtlen szórakozását gyermekmedence, vízicsúszdák, gyerek klub, animációs csapat biztosítják. Előzetes kérésre gyermekfelügyelet (térítés ellenében), etetőszék igényelhető a szabad kapacitások függvényében.
A szórakozásról napközben sport és animációs programok, este szórakoztató műsorok, zenés estek, karaoke és diszkó gondoskodnak.A szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a csúszdák használatát a szálloda életkorhoz és/vagy testmagassághoz kötheti.

A szobák légkondicionálóval, TV-vel, telefonnal, széffel, minibárral, tea és kávé készítési lehetőséggel és fürdőszobával rendelkeznek. Mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba előzetes kérésre foglalható a szabad kapacitások függvényében.

Ellátás
Ultra All Inclusive ellátás, mely tartalmazza a reggelit, ebédet és a vacsorát büférendszerben a szálloda központi éttermében. Napközben és éjjel snack ételeket, fagylaltot, délutáni kávét és süteményeket, valamint a helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztását a szálloda által meghatározott rendszer szerint a kijelölt bárokban. Egyes import és prémium kategóriás italok, frissen facsart gyümölcslevek, valamint a vízipipa fogyasztása térítés ellenében áll rendelkezésre.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától és az időjárási körülményektől függően változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, strandtörölközö, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, külső medence, központi étterem, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), tv sarok, vízi csúszda(k), wireless internet ( lobbyban ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, fodrászat, mosoda, autóbérlés, szobaszerviz, üzletek,

Szórakozás
animációs műsorok, kosárlabda, strandröplabda, boccia, darts, diszkó, esti showműsorok, fitneszterem, karaoke, élő zene, mini foci, asztalitenisz, teniszfelszerelés, teniszpálya világítás, teniszpálya, vízi aerobik, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
belső medence, masszázs, peeling, szauna, gőzfürdő, törökfürdő,

Gyermekeknek
babakocsi, gyermekfelügyelet, gyermekmenü, etetőszék, mini klub, gyermekmedence,








 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Kemer utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások