Törökország, Kemer: Crystal De Luxe Resort & Spa 5*, ultra all inclusive

5pont - 1 értékelés   
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
226283
Utolsó frissítés:
2024.06.03. (H)
8 nap/7 éj
390 541 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Kellemes, tágas szobák, pálmafás medence hangulat, ínycsiklandó ételek…

A természet szívében fekvő Crystal De Luxe Resort & Spa 5*-os szálloda, karnyújtásnyira található a mennyei öböltől Phaselistől, illetve a nemzeti parkok és a szórakozási lehetőségek tárházától.

A hotel tengernyi alternatívát szolgáltat a relaxáló, önfeledt nyaraláshoz fűszerezve a török vendégszeretettel.

Fekvése
A Crystal De Luxe Resort & Spa szálloda Kemer központjától pár perces sétára, a törökországi antalyai nemzetközi repülőtértől kb. 56 km-re, Antalya központjától kb. 40 km-re fekszik. A Crystal De Luxe Resort & Spa hotel kavicsos strandja kb. 80 m-re található, csak egy tengerparti út választja el.

Szobák
A Crystal De Luxe Resort & Spa szálloda összesen 356 szobával rendelkezik melyek mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, WiFi csatlakozási lehetőséggel, minibárral, széffel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások
Éttermek, bárok, medencék, csúszdák, spa és wellness szolgáltatások (törökfürdő, szauna, gőzkabin, jakuzzi), fitneszterem, aerobic, kosárlabdapálya, teniszpálya, bowling, darts, asztalitenisz, biliárd, vízi sportok a tengerparton, WiFi csatlakozási lehetőség, internetkávézó, konferenciaterem, üzletek, orvosi ügyelet, mozi, animációs és esti szórakoztató programok, gyermekmedence, gyermekklub, játszótér. Egyes szolgáltatásokat külön térítés ellenében vehetik igénybe a nyaralók!

Ellátás
Ultimate all inclusive.

A weboldalon szereplő Crystal De Luxe Resort & Spa hotel szobaképei illusztrációk, csak mintaként szolgálnak!









 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Kemer utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások