Karmir Resort & Spa 5*


4.8 pont - 1 értékelés   
Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Város:
Kemer 
Besorolás:
 

Értékelések az nevű ajánlathoz

Értékelések az nevű szállodához


Írja meg tapasztalatait!
Név:
- Baráti társaság
Dátum:
2015.09.30 15:02
Visszatérne:
igen
Általános benyomás:
Elhelyezkedés:
csillag csillag csillag csillag csillag
Szolgáltatások:
csillag csillag csillag csillag csillag
Tisztaság:
csillag csillag csillag csillag csillag
Ellátás:
csillag csillag csillag csillag csillag
Szobák:
csillag csillag csillag csillag csillag
Általános benyomás:
csillag csillag csillag csillag csillag
Tetszik:
Gyönyörű a hotel, pont mint a képeken! A személyzet kedves és segítőkész. (Szobalány, animátorok, szeméályzeti manager, animátorok főnöke) Nagyon tetszett, hogy maga a tulaj is minden nap a szállodában volt és ellenőrizte a személyzetet, a konyhát, az ételek hőmérsékletét. Nagyon jók az animációs programok és az esti show műsorok. AZ ételek nagyon finomak. A környék legszebb hotele! A strand is nagyon jó, közel van és gyönyörű a táj.

Nem tetszik:
A recepción vigyázni kell a pénzváltáskor, mert ha nem figyelünk, a recepciós 5-10 eurókat/váltás visszatart magának.

A welness részleg alkalmazottjai kicsit erőszakosnak tűnnek. Naponta 4-5-ször is megkeresnek egy-egy kezelés befizetésére és a pincérek is nagyon nyomulósak.

A telepített magyarul beszélő idegenvezető jelenlétét hiányoltam nagyon. (Göyce?)Több kirándulásra nélküle mentünk el úgy, h a török sofőr vagy idegenvezető törte az angolt és kézzel-lábbal magyaráztuk el, hogy mit szeretnénk. A telepített idegenvezetőnek jelentett problémák nem oldódtak meg, nekünk kellett magunknak intézkedni és szenvedni az angolt törő török személyzettel vagy éppen sofőrrel. Hazautazáskor sem jött értünk és még a fax sem érkezett meg a hazautazás kapcsán! Reggel 8 órakor tudtuk csak meg, hogy pontosan mikorra is pakoljuk be a bőröndünket a délutáni induláshoz!

Ellenben az alanyai csoport magyar idegenvezetője, Katona Heni nagyon felkészült, segítőkész lány. A Pammukale utunk nagyon széppé varázsolta. Sok információt tudtunk meg az országról és maga a személyisége is nagyon megnyerő. Elkísérte a csoportját mindnehova és a reptéren sem maradt egyedül a csoport, mint mi. Hasonló munkát vártam volna el a karmiri Sun&Fun idegenvezetőtől is.

Egyéb:
Az étterem a vendégek létszámához képest kicsinek tűnik. Vagy korán, vagy későn érdemes vacsorázni menni és talán még lesz hely.

Visszatéresemkor elvárnám az idegenveztő segítségét.









(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások