Törökország, Belek: Tui Blue Sherwood Belek 5*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
397788
Utolsó frissítés:
2024.06.01. (Szo)
8 nap/7 éj
518 260 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
Az európai vendégek körében kedvelt, csak felnőtteket fogadó hotel 16.000 nm-en várja a kikapcsolódásra vágyó vendégeket 40 km-re az antalyai repülőtértől, 10 km-re belek központjától bogazkent üdülőterületén, közvetlenül saját homokos, aprókavicsos strandja mentén. A szálloda kitűnő minőségű szolgáltatásai, felejthetetlen élményt nyújtanak minden vendége számára. Élvezze a mediterrán napsütést, a frissítő tengervizet és felejtse el a hétköznapi gondokat!

Szolgáltatások
Medence napozóágyakkal és napernyőkkel, beltéri medence (csak a téli hónapokban), nappali és esti animációs programok, élőzene bizonyos napokon, törökfürdő, szauna, fitnesz terem, fitnesz terem, aerobic, step-aerobic, vízi torna, strandröplabda, kosárlabda, teniszpálya és felszerelés, minifoci, asztalitenisz, boccia, darts, WiFi elérhetőség a szobákban és a közösségi terekben. A strandon napozóágyak, napernyők és strandtörölközők ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére. Térítés ellenében: Spa részleg kezelései, masszázsok, mosoda, orvosi szolgálat, teniszpálya világítás, vízi sportok a strandon.

Elhelyezés
A 230 kényelmesen berendezett szoba mindegyike központi légkondicionálóval, LCD TV-vel, telefonnal, WiFi elérhetőséggel, széffel, minibárral, vízforralóval, hajszárítóval és erkéllyel. A Standard szobák 27 nm-esek, a Deluxe és Deluxe jacuzzis szobák 32 nm-esek. A Swim up szobák közvetlen medencekapcsolattal rendelkeznek, a Lake House szobák emeletiek (a swim up szobák felett helyezkednek el), mindkét szobatípus 36 nm-es.

Ellátás
All Inclusive: Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, frissen facsart narancslé a reggelihez, éjféli snackek (13:00- 24:00), kávé/tea/sütemények, gofri és fagylalt bizonyos időpontokban, nemzetközi a` la carte étterem (tartózkodás során 1 alkalommal, előzetes asztalfoglalással), helyi alkoholos és alkoholmentes italok (24 órában), minibár naponta vízzel, üdítőkkel és sörrel feltöltve. Térítés ellenében: Import és palackozott italok, frissen facsart gyümölcslevek (kivéve narancslé a reggelinél), energia italok, szobaszervíz.









 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Belek utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások