Törökország, Belek: Selectum Luxury Resort Belek 5*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
235702
Utolsó frissítés:
2024.07.03. (Sze)
8 nap/7 éj
1 355 268 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

Általános információk
Repülőtértől való távolság: 30 km
Legközelebbi város: Belek (7 km)
Tengerpart: homokos
Tengerparttól való távolság: közvetlen tengerparti
Utolsó felújítás: 2018
Gyermekkedvezmény: 11.99
A 2023. december 24-én, illetve 2023. december 31-én szállodában tartózkodó vendégeink a foglalási összegen túl kötelesek megfizetni a feltűntetett napokon esedékes ünnepi vacsorák díját. Az ünnepi étkezések költsége részvételi szándéktól függetlenül megtérítendők.

Elhelyezkedés
Belek központjától kb. 7 kilométerre, Antalya belvárosától kb. 40 kilométerre, az antalyai repülőtértől pedig kb.30 kilométerre található.

Tengerpart
A szálloda közvetlenül a kb. 250 méter hosszú finom homokos tengerparton található, a saját tengerparthoz egy stég is tartozik. A napernyők, a napozóágyak és a matracok használata a medencénél és a tengerparton is ingyenes. Az Aréna bárból való fogyasztás ingyenes és 10:00-24:00 óra között elérhető.

Ellátás
Ultra all inclusive ellátás, amely 0-24 órában vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi és a családi étteremben svédasztalos rendszerben, délutáni snack, gözleme, tea, kávé, sütemény, frissen facsart narancslé a meghatározott időpontokban és a kijelölt helyeken. A főétteremben, valamint a családi club étteremben a főétkezések alkalmával diétás, valamint gyermekmenü is elérhető.
A bárokban és a főétkezéseknél a helyi és bizonyos import alkoholmentes és alkoholos italok fogyasztása ingyenes. Az ultra all inclusive koncepcióba nem tartozó import alkoholos italok (prémium pezsgők, borok, whiskeyk, konyakok, likőrök stb.) és a borospince kínálatából a borkülönlegességek térítés ellenében fogyaszthatók.
A szállodában 3 a`la carte étterem (hal, steak, olasz) található, melyekhez előzetes asztalfoglalás szükséges. A hal, steak és olasz a`la carte éttermekben a fogyasztás egy alkalommal ingyenes. A nemzetközi `Select` a`la carte étterem a főétterem nyitvatartási idején kívül is üzemel, valamint asztalfoglalás nélkül vehető igénybe.
A minibár üdítőitalokat, ásványvizet, gyümölcslevet, fehér és vörös bort, sört, csokoládét, chipset, sós mogyorót, haribot és bizonyos szoba kategóriákban rágógumit is tartalmaz.

Szoba felszereltsége
â—ŹLuxury szoba (45-62 m2 / 1-3 fő részére): tájra/oldalról tengerre/tengerre néző, központi légkondicionáló, erkély vagy terasz, minibár, széf, fürdőszoba káddal és jacuzzi funkcióval, valamint zuhanyzóval, hajszárító, köntös, papucs, LCD TV/SAT, telefon, vízforraló, tea és kávé bekészítés, wifi internetkapcsolat, 4 db szoba mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba
Deluxe szoba (70-75 m2 / 1-3 fő részére): tájra/oldalról tengerre/ tengerre néző, központi légkondicionáló, erkély vagy terasz, minibár, széf, fürdőszoba káddal és jacuzzi funkcióval, valamint zuhanyzóval, hajszárító, köntös, papucs, LCD TV/SAT, telefon, vízforraló, tea és kávé bekészítés, wifi internetkapcsolat
Superior szoba (75-85 m2 / 1-3 fő részére): tájra/tengerre néző, központi légkondicionáló, erkély vagy terasz, minibár, széf, fürdőszoba káddal és jacuzzi funkcióval, valamint zuhanyzóval, jacuzzi a teraszon, hajszárító, köntös, papucs, LCD TV/SAT, telefon, vízforraló, tea és kávé bekészítés, espresso kávégép, wifi internetkapcsolat
Családi szoba (37-43 m2 / 2+2 fő részére): tájra/medencére néző, tolóajtóval elválasztott 2 helyiséges, egyénileg szabályozható légkondicionáló, erkély vagy terasz, minibár, széf, fürdőszoba káddal és jacuzzi funkcióval, valamint zuhanyzóval, hajszárító, köntös, papucs, LCD TV/SAT, telefon, tea és kávé bekészítés, wifi internetkapcsolat

Szolgáltatások
Wifi internetkapcsolat a szálloda egész területén
Napernyők, napágyak és matracok a medencéknél és a tengerparton
Tengerparti pavilonok EUR
Mosoda és ruhatisztítás EUR
Üzletek EUR
Orvosi ügyelet EUR
VIP repülőtéri transzfer EUR

Sport és szórakozás
Aquapark 6 felnőtt csúszdával
Aquapark 8 gyermek csúszdával
3 kültéri medence
1 kültéri tengervizes relax medence (téli időszakban fűtött)
1 gyermekmedence 8 csúszdával
1 beltéri gyermek medence (téli időszakban fűtött)
1 beltéri gyermek medence a gyermek klub területén
1 beltéri tengervizes EUR
Fitnesz terem
Nappali és esti animációs programok
Esti műsor és élőzene
Pilates, vizitorna
Darts, boccia
Íjászat
Strandröplabda
Vízilabda
Kosárlabda
Kosárlabda pálya megvilágítás EUR
Backgammon
Futball
Teniszpálya (12 db, előzetes foglalás szükséges hozzá)
Teniszpálya megvilágítása, teniszórák és teniszütő EUR
Biliárd, bowling EUR
Asztalitenisz
Játékterem EUR
Mozi
Vízi sporteszközök a tengerparton EUR

Wellness
Török fürdő (hammam)
Bio- és finn szauna
Gőzfürdő
Jakuzzi
Törökfürdőben peeling (bőrradírozás) EUR
Masszázs és szépségkezelések EUR
Fodrászat EUR

Gyermekek
Mini klub (4-12, valamint 13 - 16 éves korosztály)
Gyermek animációs programok
Játszószoba
Játszótér
Alvószoba
Gyermek mozi és színház
Gyermek teniszpálya
Etetőszék
Babaágy
Bili
Babamegfigyelő
Organikus fürdő szett gyermekeknek
Vidámpark
Babakocsi, gyermek bicikli
Gyermekmegőrzés (4 éves kortól) EUR





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Belek utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások