Törökország, Belek: Hotel Gloria Verde, 5*, Belek, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
319242
Utolsó frissítés:
2024.08.31. (Szo)
8 nap/7 éj
678 000 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
Az elegáns szálloda az antalyai repülőtértől 38 km-re, Belektől kb. 4 km-re fekszik. A környező városokba taxival vagy autóbusszal juthatunk be. A Gloria Verde hotel a Gloria Golf és a Gloria Serenity hotelek mellett a Gloria lánc harmadik tagja, együttes területük több mint 2 millió nm a hozzájuk tartozó golfpályákkal egybevéve, melyeknek eléréséhez a szálloda ingyenes buszt biztosít. A környékbeli golfpályákat európai golfozók elvárásainak megfelelően alakították ki. Belekben az év minden hónapjában lehetőség nyílik golfozásra, hiszen az évi átlagos napsütéses órák száma körülbelül 300. A hotel közvetlenül saját, homokos tengerpartján terül el. Mivel ez a terület a caretta teknősök otthona, ezért az érdekükben június és augusztus között zajártalom elleni korlátozásokat vezetnek be a tengerparton.

Szolgáltatások
3 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, aquapark 4 csúszdával, belső medence, Thalasso medence, 5 étterem, 6 bár, animációs programok, diszkó, mozi, szauna, törökfürdő, fitneszterem, teniszpálya és világítása, asztalitenisz, aerobik, jóga, zumba, pilates, strandröplabda, darts, íjászat, minifutball, WIFI a szobákban és hotel közösségi helységeiben. A szálloda saját strandján a napernyők, napozóágyak és strandtörölközők ingyenesen használhatók. Gyermekeknek: 2 gyermekmedence, homokos gyermekmedence, miniklub (1-3 éves korig), kids klub (4-12 éves korig), tiniklub (13-17 éves korig), széleskörű animációs programok, gyermekklub a közeli Gloria Golf Hotelben (shuttle szerviz a két szálloda között): trambulin, kosárlabda, vízi olimpia, mozi, mini állatkert, játszószoba, gyermekváros, bébiétel és speciális szolgáltatások a kisgyermekekkel érkezőknek. Térítés ellenében: széleskörű Spa szolgáltatások az Asklepion Spa & Thalasso Centerben, masszázs, bowling, biliárd, videojátékok, golfpályák, golfoktatás, teniszoktatás és felszerelés, fodrászat, mosoda, bébi- és gyermekfelügyelet, orvosi ellátás.

Elhelyezés
A szálloda 272 szobájának mindegyike rendelkezik hajszárítóval, telefonnal, műholdas LCD tévével, fürdőköpennyel és papuccsal, központi légkondicionálóval, minibárral, vízforralóval, széffel, erkéllyel vagy terasszal, valamint vezeték nélküli internetkapcsolattal A Standard szobák 2a főépületben helyezkednek el, 27nm-esek. A családi lakosztályok a kertben helyezkednek el, 40 nm-esek, két hálószobával rendelkeznek. A junior lakosztályok a főépületben találhatóak, kertre néznek, 36 nm-esek, tágasabbak a standard szobáknál, és több kényelmi berendezéssel felszereltek.

Ellátás
All Inclusive Special: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, délutáni és éjszakai snackek, fagylalt, 2 a`la carte étterem (francia és olasz; heti egy alkalommal, előzetes foglalással), minden helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital (napi 24 órában), minibár (üdítők, víz, sör, kis üveges alkoholok és chips; naponta feltöltve), frissen facsart gyümölcslevek, szobaszerviz (23:00-07:00 között). Térítés ellenében: néhány import ital, fogyasztás és a közeli Gloria hotelekben és a Golf Club étterem és bárban, szobaszerviz (07:00-23:00 között).









 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Belek utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások