Törökország, Belek: Granada Luxury Belek Hotel 5*, ultra all inclusive, debreceni indulással

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
323790
Utolsó frissítés:
2024.06.15. (Szo)
8 nap/7 éj
662 600 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
Granada Luxury Belek Hotel, ahol az álmok és a valóság találkozik a minőséggel! A 2017-ben megnyílt, elegáns, csillogó szálloda az antalyai repülőtértől 33 km-re, Antalyától 42 km-re, Belek központjától pedig 1 km-re található, 100.000 nm-es területen. Belekbe dolmussal, vagy taxival juthatunk be. Az 5 csillagos, minden igényt kielégítő luxushotel kb. 1,7 km-re fekszik saját, homokos tengerpartjától, melyre ingyenes shuttle járatot biztosít. A parton snack bár is rendelkezésre áll, így a Granada lánctól megszokott luxust a vendégek a strandon is élvezhetik. A komplexum ideális választás akár párjával, családjával, akár barátaival érkezik. Egyedülálló koncepciójával, hatalmas, mintegy 10.000 nm-es medencéjével, összesen 24.000 nm vízfelülettel várja vendégeit. Érezze otthona kényelmét a tágas, igényesen berendezett szobák és lakosztályok, tóparti házak, vagy villák egyikében! A szálloda speciális gyermekkoncepciójának köszönhetően a legkisebbeknek is kitűnő szórakozásban és különleges gondoskodásban lesz részük! Hatalmas aquaparkkal, vidámparkkal, hullámmedencével és számtalan vízi élménnyel járul hozzá a felhőtlen és élménydús nyaraláshoz. A hotel a pihenni vágyókra is nagy figyelmet fordít; élvezze a kényeztető pihenést a felnőtt medencék egyikénél, vagy egy `Maldív házban”, vagy lazítson a Spa központ 18 masszázsszobájának egyikében.

Szolgáltatások
10.000. nm-es medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 3.147 nm-es medence csak felnőtteknek, `Maldív” medence bérelhető `Maldív” bungalókkal 3.000 nm-en, félolimpiai medence, hullámmedence, külön medence a családi `tóparti házakhoz”, illetve a villákhoz, `lusta” folyó”, aquapark 14 felnőtt és 6 gyermekcsúszdával, 2 belső medence (egyikük tengervizes), belső gyermekmedence, főétterem nemzetközi, olasz, török és ázsiai ízekkel, 3 snack étterem, 4 a`la carte étterem, 17 bár, nappali és esti animációs programok, profi show-műsorok az amfiteátrumban, 2-hetente fesztivál, alkalmanként tematikus partik és élő zene, karaoke, naponta zongora- és hegedűelőadás, mozi, törökfürdő, szauna, gőzfürdő, só szoba, fitneszterem, teniszpálya felszereléssel, minifutball, asztalitenisz, darts, kosárlabda, röplabda, strandröplabda, aerobik, WIFI a szobákban, a szálloda közösségi helységeiben és a parton, shuttle járat a partra. A hotel saját strandján a napernyők, napozóágyak és strandtörölközők ingyenesen használhatók. Gyermekeknek: 2 miniklub (4-12 éves korig), tini klub (12-17 éves korig), minidiszkó, árnyékolt játszótér, széleskörű gyermekprogramok, vidámpark (térítés ellenében). Térítés ellenében: Spa és wellness központ szolgáltatásai, masszázs, törökfürdő kezelései, szépségszalon, fodrászat, sportpályák világítása, vízi sportok, játékterem, biliárd, bowling, üzletek, mosoda, orvosi ellátás, gyermekfelügyelet, privát pavilonok, vidámpark.

Elhelyezés
A 872 szoba mindegyike központi légkondicionálóval, telefonnal, hajszárítóval, fürdőköpennyel, papuccsal, műholdas LCD LED tévével, WIFI kapcsolattal, minibárral, vízforralóval, széffel és erkéllyel (kivéve mozgáskorlátozott szobák) felszerelt. A szállodában számos szobatípus és lakosztály foglalható. A standard szobák 25-36 nm-esek, maximum kapacitásuk 2 felnőtt + 2 gyermek. A családi szobák (max. 4 felnőtt) 38 nm-esek, a Deluxe családi szobák (max. 5 felnőtt) tágasabbak; mindkét szobatípus két, ajtóval elválasztott hálószobával rendelkezik. A `Tóparti” családi szobák (max. 4 felnőtt) 54-61 nm alapterületűek, kéthálósak, a szobák között elválasztóajtóval felszereltek; a földszinti szobák közvetlen medencekapcsolattal rendelkeznek. A Tóparti családi szobák vendégei részére a szálloda ingyenesen biztosítja (csak gyermekekkel érkezőknek): tej és cukorka szerviz a szobaszervizen belül, babaköntös, cumisüvegmelegítő, babyphone, 2 kupon a játékterem, vagy a vidámpark használatára gyermekeknek. A `Maldív házak” 37 nm-esek, medencére néznek, maximum 2 felnőtt (18 éven felüli) helyezhető el bennük, közvetlen medencekapcsolattal rendelkeznek. Nászutas vendégei részére a hotel az alábbi szolgáltatásokat ingyenesen biztosítja: nászutas szobai dekoráció, érkezéskor a szobában pezsgő, csokoládé és török édesség, egy alkalommal reggeli a szobában, 10% kedvezmény a privát pavilon bérlésre.

Ellátás
Ultra All inclusive: üdvözlőital érkezéskor, reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, diétás sarok, gyermekbüfé ebédnél és vacsoránál, felszerelés bébiétel készítéshez, éjszakai büfé (23:30-04:00 között), snackek, külön snack étterem a parton (12:00-16:00 között), sütemények, fagylalt, fánk, gözleme és gofri, továbbá gyermekeknek jégkrém (bizonyos időpontban), számos helyi és import alkoholos és alkoholmentes ital (09:00-02.00), minibár (víz, üdítők, sör, mogyoró és édesség; naponta feltöltve). Térítés ellenében: egyes helyi és import alkoholos italok, palackozott és prémiumitalok, palackozott borok, energiaitalok, fogyasztás a Chocolate House-ban (a hotel saját készítésű csokoládéspecialitásaiból, 4 a`la carte étterem (nemzetközi, török, hal és steak; előzetes foglalással), vízipipa, 24-órás szobaszerviz.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Belek utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások