Törökország, Belek: Ela Excellence Belek Resort 5*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
361114
Utolsó frissítés:
2024.05.18. (Szo)
8 nap/7 éj
802 600 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
Az 5 csillagos luxusszálloda az antalyai repülőtértől 35 km-re, Belek központjától 2 km-re fekszik, 110.000 nm-es területen, közvetlenül a saját, homokos tengerpartja mentén. Belekbe dolmussal, vagy taxival juthatunk be. Érezze otthona kényelmét a tágas, igényesen berendezett szobák vagy lakosztályok egyikében! Kóstolja meg a minőségi ételeket, pihenjen a hűs medencék partján egy koktéllal a kezében, próbálja ki a számtalan wellness szolgáltatás egyikét, este pedig élvezze az animációs csapat által előadott színvonalas show-műsorokat! A hotel speciális gyermekkoncepciójával biztosítja, hogy a legkisebbeknek is kitűnő szórakozásban és különleges gondoskodásban legyen részük!

Szolgáltatások
Medence napernyőkkel és napozóágyakkal, aquapark 6 csúszdával, belső medence, 8 étterem, 9 bár, nappali és esti animációs programok, élő zene, show-műsorok, diszkó, karaoke, táncoktatás, miniklub (0-4, 4-8 és 8-11 éveseknek), tiniklub (12-17 éveseknek), minidiszkó, játszótér, playstation, xbox, szauna, törökfürdő, gőzfürdő, fitneszterem, 2 teniszpálya és teniszfelszerelés, kosárlabda, futball, minigolf, asztalitenisz, strandröplabda, darts, aerobic, vízi aerobic, pilates, jóga, aquabike, crossfit, kangoo jumps, spinning, vízilabda, boccia, biliárd, mozi, vízibicikli, kenu, trambulin, WiFi. A strandon a napernyők, napozóágyak és strandtörölközők ingyenesen használhatók. Térítés ellenében: törökfürdő kezelései, spa és wellness központ szolgáltatásai, masszázs, szépségszalon, fodrászat, teniszpálya-világítás, tenisz- és golfoktatás, vitorlázás, szörf, motorizált vízi sportok, internetsarok, játékterem, bowling, üzletek, mosoda, orvos, gyermekfelügyelet.

Elhelyezés
A tágas és kényelmes szobák mindegyike rendelkezik központi légkondicionálóval, műholdas LCD tv-vel, telefonnal, WiFi-vel, minibárral, széffel, hajszárítóval, fürdőköpennyel, papuccsal, mérleggel és erkéllyel. A Superior szobák 45 nm-esek, ahol kinyitható pótágy áll a vendégek rendelkezésére, 2 felnőtt és 2 gyermek vagy 3 felnőtt részére foglalhatók. A Deluxe superior szobák 48 nm-esek, tengerre nézők, max. 2 felnőtt és 2 gyermek részére foglalhatók. A Családi sarki szobák 45 nm-esek, hálószobával és nappalival felszereltek, max. 2 felnőtt és 2 gyermek vagy 3 felnőtt részére foglalhatók. A Dublex Családi szobák 60 nm-esek, két szintesek és egy légterűek, max. 4 felnőtt és 1 gyermek részére foglalhatók. A szállodában számos egyéb lakosztály, swim up lakosztály és villa is foglalható.

Ellátás
Excellence all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, gyermekbüfé, kései reggeli, vegán és diétás ételek, délutáni snackek, 24 órás étterem, csokoládék és sütemények, fagylalt, helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital (napi 24 órában), minibár (víz, tej, üdítők és sör; naponta feltöltve), frissen facsart gyümölcslevek, 4 a`la carte étterem (grill, mediterrán, mexikói, olasz, a tartózkodás során egy alkalommal, előzetes asztalfoglalással). Térítés ellenében: 3 a`la carte étterem (Teppanyaki, tengergyümölcsei, La Sofe gorumet reggeli, foglalási díj ellenében), egyes helyi és import alkoholos italok, prémium italok, palackozott borok, energiaitalok, vízipipa, szobaszerviz.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Belek utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások