Törökország, Belek: Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa 5*, ultra all inclusive, debreceni indulással

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
323650
Utolsó frissítés:
2024.06.15. (Szo)
8 nap/7 éj
495 430 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A korábban Barcelo Tat Beach néven ismert, 3 épületből álló hotel 2012-től vált a Fölközi-tenger kristálytiszta vízéről elnevezett minőségi szállodalánc, a Crystal Hotels tagjává, amelyet még ugyanabban az évben fel is újítottak. A szálloda közvetlenül saját, 300 m hosszú, homokos-aprókavicsos strandján fekszik. A 101.000 nm-en elterülő komplexum az antalyai repülőtértől 35 km-re, Belek központjától kb. 10 km-re található. A közeli városokba taxival, vagy helyi járatú autóbusszal (dolmussal) juthatunk el.

Szolgáltatások
Medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, 3 csúszda, gyermekmedence, napvédett játszótér, mini klub (4-12 évig), tini klub (13-16 éveseknek), nappali és esti animációs programok, show-műsorok, alkalmanként élő zene, diszkó, 5 étterem, 6 bár, törökfürdő, szauna, gőzfürdő, jakuzzi, 5 teniszpálya, strandröplabda, asztalitenisz, fitneszterem, vízilabda, vízitorna, aerobic, nyújtás, darts, boccia, kosárlabda, WIFI a szobákban és a szálloda közösségi helységeiben. A medencéknél és a szálloda saját strandján a napernyők és a napozóágyak ingyenesen, a strandtörölközők letét ellenében vehetők igénybe. Térítés ellenében: Spa szolgáltatások, törökfürdő kezelései, masszázs, biliárd, játékterem, videójátékok, teniszfelszerelés és -pályavilágítás, vízi sportok, golf, internetkávézó, gyermekfelügyelet, fodrászat, üzletek, orvosi ellátás, mosoda.

Elhelyezés
A szálloda 503 szobájának mindegyike rendelkezik hajszárítóval, telefonnal, központi légkondicionálóval, műholdas tévével, minibárral, széffel, WIFI kapcsolattal és erkéllyel vagy terasszal. A standard szobák 23 nm-esek. Tengerre néző szoba felár ellenében foglalható. A családi szobák tájra néznek, kéthálósak, a szobák közt tolóajtóval rendelkeznek.

Ellátás
Ultimate all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, fagylalt (bizonyos időpontokban), kávé/tea/sütemény, délutáni és éjféli snack-ek, gözleme, 3 a`la carte étterem (török, olasz és mexikói; heti egy alkalommal, előzetes foglalással), minibár (naponta feltöltve), helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes italok (a nap 24 órájában), Ebédnél és vacsoránál gyermekbüfé is rendelkezésre áll. Térítés ellenében: hal a`la carte étterem (előzetes foglalással), bizonyos import italok, prémium és palackozott italok, szobaszerviz.









 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Belek utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások