TOP LUXUS, VIP CSOMAG! Törökország, Belek: Gloria Serenity Resort 5*, ultra all inclusive

Számos VIP szolgáltatást kínálunk Önöknek, hogy anyaralás első perctől az utolsóig élvezhessék a várva-várt pihenést.

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
367294
Utolsó frissítés:
2024.05.25. (Szo)
8 nap/7 éj
900 250 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Luxus kategóriás hotelek a Török Riviérán
A megnövekedett kereslet miatt irodánk jelentősen bővíthette a mediterrán térségben foglalható luxus kategóriás szállodáinak kínálatát. A prémium minőségű, minden igényt kielégítő tengerparti hotelek exkluzív szolgáltatásai mellé felhőtlen kikapcsolódásuk érdekében mi is számos VIP szolgáltatást kínálunk Önöknek, hogy nyaralásuk során az első perctől az utolsóig élvezhessék a várva-várt pihenést.

Utazzon a megkülönböztetett figyelemmel a Török Riviérára. Ez a szálloda foglalása esetén (és még sok másiknál, kérje ajánlatunkat), az alábbi szolgáltatásokat felár nélkül, ingyenesen biztosítjuk Önnek:
- Soron kívüli jegykezelést biztosítunk a budapesti induláskor,
- Gyorsítósávot (fast track lane) használhat a budapesti biztonsági vizsgálat során,
- Lefoglaljuk Önnek a legkényelmesebb ülőhelyeket a repülőgép első sorainak egyikébe,
- Fedélzeti étkezést biztosítunk a repülőút alatt
- Privát transzfer a repülőtér-szálloda-repülőtér között

GLORIA SERENITY RESORT  5*   
A szálloda honlapja >> | A szállodáról készült videó megtekintése >>

Itt igazán fontos vendégnek érezheti magát! A hotel első számú célkitűzése, hogy vendégeinek mindig a maximumot nyújtsa. A Gloria Serenity Resortban kedvére válogathat az 5 csillagos szolgáltatások között, miközben megalkuvás nélkül élvezheti a kiemelt bánásmódot, amelyek minden vendéget megilletnek. A szálloda mediterrán kerttel körülvett modern épületei és egyedülálló környezete tökéletes atmoszférát teremt mindazoknak, akik szeretnék távol tudni magukat a világ zajától, és élvezni a gondtalan pihenést és a természet megnyugtató közelségét. A 2022/23 telén belsőleg teljesen felújított, 5 csillagos komplexum a Gloria Golf és a Gloria Verde hotelek mellett a Gloria lánc tagja, együttes területük több mint 2 millió nm a hozzájuk tartozó golfpályákkal együtt. A 369 szobás szálloda a repülőtértől 40 km-re, Belek központjától 7 km-re fekszik. A hotelt egy folyó választja el a tengertől; a homokos-aprókavicsos, 500 méter hosszú strandra egy hídon át lehet lejutni. 

Szolgáltatások
Medence napernyőkkel és napozóágyakkal, tengervizes medence, villamedencék kizárólag a villavendégeknek, belső medence, aquapark 8 csúszdával a szomszédos Gloria Golf Resort Hotelben, főétterem, 2 snack étterem, 5 a`la carte étterem, 8 bár, nappali és esti animációs programok, esti show-műsorok, törökfürdő, szauna, gőzfürdő, fitneszterem, asztalitenisz, darts, boccia, teniszpályák és pályavilágítás, aerobik, zumba, pilates, jóga, strandröplabda, vízilabda, mini futball, kosárlabda, kis sávszélességű WIFI a szobákban és a komplexum közösségi helységeiben. A hotel saját strandján a napernyők, napozóágyak és a strandtörölközők ingyenesen használhatók.

Gyermekeknek: gyermekmedence, aquapark és gyermekklub a szomszédos Gloria Golf Hotelben: baba, mini-, junior és tiniklub (1-3; 4-12 és 13-17 éves korig), trambulin, kosárlabda, biliárd, vízi olimpia, mozi, mini állatkert, játszószoba, gyermekváros, bébiétel és speciális szolgáltatások a kisgyermekekkel érkezőknek.

Térítés ellenében: Spa központ szolgáltatásai, különféle masszázsok, teniszoktatás és felszerelés, golfpályák, golfoktatás, vízi sportok, Powerplate, Body Jump, személyi edző, játékterem, bowling, biliárd, videojátékok, orvosi ellátás, fodrászat, mosoda, üzletek, gyermekfelügyelet, nagy sávszélességű WIFI, privát pavilonok.

Elhelyezés
A 2022/23 telén teljesen felújított szobák, lakosztályok és villák mindegyike rendelkezik központi légkondicionálóval, telefonnal, hajszárítóval, fürdőköpennyel, papuccsal, műholdas LCD tévével, minibárral, vízforralóval, széffel, WIFI internetkapcsolattal és erkéllyel vagy terasszal.
- A Superior szobák főépületiek, 39 nm-esek.
- A Superior lagúna szobák a főépületben helyezkednek el, 39 nm-esek, jakuzzival felszerelt fürdőszoba és egy 10 nm-es terasz tartozik hozzájuk, melyről közvetlen medencekapcsolattal rendelkeznek (közös medencéhez).
- A Lakosztályok szintén a főépületben helyezkednek el, 65 nm-esek, egy hálószobával és egy nappalival rendelkeznek, a fürdőszobában hidromasszázs fürdőkád, az erkélyükön jakuzzi található.
- A Kerti villák 86 nm-esek, kertre néznek, kétszintesek, két hálószobásak, nappalival, kis konyhasarokkal és 2 fürdőszobával rendelkeznek, a teraszon jakuzzival felszereltek.
- A Pool villák 86 nm-esek, medencére néznek, kétszintesek, két hálószobásak, nappalival, kis konyhasarokkal és 2 fürdőszobával rendelkeznek, a teraszon jakuzzival felszereltek.
A villamedencéket a kerti villák és a pool villák vendégei közösen használhatják.

Ellátás
All inclusive Special: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, vacsoránál tematikus estek, babákban HIPP bébiétel, gyermekbüfé ebédnél és vacsoránál, fagylalt meghatározott időpontokban, frissen facsart gyümölcslevek, 4 a`la carte étterem (francia, olasz, japán és steak; tartózkodás során egy alkalommal, előzetes foglalással), számos helyi és import alkoholos és alkoholmentes ital (napi 24 órában), minibár (üdítők, víz, sör, kis üveges alkoholok és chips; naponta feltöltve), szobaszerviz (23:00-07:00 között).

Térítés ellenében:
bizonyos import italok, jégkrém, fogyasztás a hal a`la carte étteremben és a szomszédos Gloria hotelekben, szobaszerviz (07:00-23:00 között).
 









 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Belek utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások