TOP LUXUS, VIP CSOMAG! Törökország, Belek: Cullinan Golf & Resort 5*, ultra all inclusive

Számos VIP szolgáltatást kínálunk Önöknek, hogy anyaralás első perctől az utolsóig élvezhessék a várva-várt pihenést.

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
339078
Utolsó frissítés:
2024.06.01. (Szo)
8 nap/7 éj
1 091 000 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Cullinan Golf & Resort 5*, ultra all inclusive
A szálloda weboldala  >>  |  A szállodáról készült videó megtekintése >>

Luxus kategóriás hotelek a Török Riviérán
A megnövekedett kereslet miatt irodánk jelentősen bővíthette a mediterrán térségben foglalható luxus kategóriás szállodáinak kínálatát. A prémium minőségű, minden igényt kielégítő tengerparti hotelek exkluzív szolgáltatásai mellé felhőtlen kikapcsolódásuk érdekében mi is számos VIP szolgáltatást kínálunk Önöknek, hogy nyaralásuk során az első perctől az utolsóig élvezhessék a várva-várt pihenést.

Utazzon a megkülönböztetett figyelemmel a Török Riviérára. Ez a szálloda foglalása esetén (és még sok másiknál, kérje ajánlatunkat), az alábbi szolgáltatásokat felár nélkül, ingyenesen biztosítjuk Önnek:
- Soron kívüli jegykezelést biztosítunk a budapesti induláskor,
- Gyorsítósávot (fast track lane) használhat a budapesti biztonsági vizsgálat során,
- Lefoglaljuk Önnek a legkényelmesebb ülőhelyeket a repülőgép első sorainak egyikébe,
- Fedélzeti étkezést biztosítunk a repülőút alatt
- Privát transzfer a repülőtér-szálloda-repülőtér között

Fekvése
A 2022-ben nyíló, a környezetbarát építészetet szem előtt tartva tervezett szálloda, élénk színeivel, elegáns márvány díszítésekkel, csodálatos kerttel, Antalya repülőterétől 26 km-re, a Cullinan Links Golf Clubtól sétatávolságra, mintegy 170.000 nm-en elterülve, luxus környezetben várja a vendégeket. A szálloda közvetlenül a saját, 600 m hosszúságú, homokos tengerpartja mentén fekszik. A szálloda számtalan szolgáltatása, aquaparkja, széles kínálattal rendelkező éttermei ás bárja felejthetetlen élményt biztosítanak minden vendégének.

Szolgáltatások
Üdvözlő édességek és italok, medence napozóágyakkal és napernyőkkel, gyermekmedence, 3000 nm-es aquapark 9 felnőtt és 4 gyermek csúszdával, elkülönített medencék a medencekapcsolatos szobákhoz, fűthető beltéri medence és gyermekmedence, 9 étterem, bárok, nappali és esti animációs programok, nemzetközi akrobata - és táncelőadások, partyk, miniklub 0-3 éveseknek minden szükséges babafelszereléssel és 4-12 éveseknek, társasjátok, LEGO szoba, gyermek animációs programok, minimozi, tini klub 13-16 éveseknek DJ előadásokkal és kurzusokkal, ingyenes Wifi elérhetőség a szálloda egész területén, fitnesz terem, aerobic, jóga, pilates, vízi torna, strandröplabda, 8000 nm-es C`Espace Spa részleg, törökfürdő, szauna, gőzfürdő, Kneip taposó medence, vitamin bár.

A szálloda saját finomhomokos strandszakaszán snack bár, napozóágyak, napernyők és hűtött strandtörölköző szerviz áll a vendégek rendelkezésre.

Térítés ellenében:
Spa- szolgáltatások, masszázsok, üzletek, szépségszalon, fodrászat, mosoda, gyermekfelügyelet, orvosi szolgálat, személyi edző, pavilonok, vízi sporteszközök a strandon, golf akadémia, 36 lyukú Cullinan Links Golf club.

Nászutasoknak:
Nászutas dekoráció a szobában, gyümölcs és csokoládé bekészítés, 1 üveg pezsgő, reggeli a szobában egy alkalommal, romantikus vacsora egy alkalommal az olasz a`l carte éttermben, kedvezmények a Spa szolgáltatások és egyéb szállodai szolgáltatások árából. A szálloda 3 hónapnál nem régebbi anyakönyvi kivonatot kér a nászutas szolgáltatások igénybevételéhez.

Elhelyezés
A szálloda 600 szobával rendelkezik, melyek mindegyike kényelmesen és elegánsan berendezett. Minden szoba légkondicionált, HD LCD Tv-vel, telefonnal, ingyenes Wifi elérhetőséggel, digitális széffel, minibárral, tea-és kávéfőzővel, fürdőköpennyel, papuccsal, fürdőszobai bekészítéssel, hajszárítóval, mérleggel, balkonnal/ terasszal rendelkezik. Kérésre a szálloda gyermek fürdőköpenyt, papucsot és egyéb szükséges felszerelést is biztosít.
- A Superior szobák 45 nm-esek, max. 3 fő részére foglalhatók.
- A Családi szobák 55 nm-esek egy hálószobából és egy nappali részből állnak, max. 4 fő részére foglalhatók.
- Családi duplex medencekapcsolatos szobák: 68 nm-esek, két szintesek, de egy légterűek. A földszinten nappali rész, az emeleten franciaágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére, max. 4 felnőtt részére foglalhatók.
- A Családi medencekapcsolatos lakosztályok 95 nm-esek, max. 5 fő részére foglalhatók.
Egyéb szobatípusok és villák lekérésre foglalhatók.

Ellátás
Ultra All Inclusive: Reggel, ebéd és vacsora büférendszerben, gyerekbüfé, diétás ételek, Upupa gyerekétterem, napközbeni snackek, kávé/tea és sütemények, fagylat bizonyos időpontokban, kézműves csokoládék, frissen facsart gyümölcslé, hely és import alkohol és alkoholmentes italok a nap 24 órájában, naponta vízzel, üdítőkkel, sörrel, tejjel, kakaóval, snackkel, csokoládéval feltöltött minibár.

Térítés ellenében:
egyéb palackozott és import italok, fogyasztás az a`la carte éttermekben (török, olasz, görög, grill, ázsiai, indiai, asztalfoglalás szükséges), szobaszervíz.
 





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Belek utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások