Törökország, Antalya: Titanic Deluxe Lara (ex Titanic Beach Lara) 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
önellátás
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
434272
Utolsó frissítés:
2024.07.16. (K)
8 nap/7 éj
1 207 026 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

aFEKVÉS
A szálloda az antalyai repülőtértől kb. 13 km-re, a városközponttól kb. 18 km-re található. Közvetlenül a privát, homokos tengerpartján terül el, mely 350 méter hosszú.

ELHELYEZÉS
Szobáinak mindegyike központilag szabályozott légkondicionálóval, LCD Tv-vel, zene csatornákkal, telefonnal, széffel, mini bárral, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, köntössel és papuccsal, WIFI hozzáféréssel, tea- és kávékészítési lehetőséggel, erkéllyel felszerelt.

Standard Land View / Side Sea View:kb. 26 m2alapterületű főépületi szoba, mely tájra vagy oldalról tengerre néző kilátással rendelkezik.

Family Garden Anex Room: kb. 39 m2alapterületű családi szoba, mely a kertben található melléképületben helyezkedik el. Két légtere ajtóval elválasztott, és néhány szobában emeletes ágy található.

ÉTEL ÉS ITAL
Deluxe all inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a büféjellegű reggelit, ebédet, vacsorát és éjszakai büfét, továbbá különböző snackételek, sütemények, fagylalt, waffel és gyümölcsök fogyasztását. A szálloda öt a`la carte éttermében előzetes foglalást követően, térítés ellenében fogyaszthatnak a vendégek. Kilenc bárjában helyi- és számos import-, alkoholos- és alkoholmentes ital fogyasztható.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Fűtött beltéri medencék, kültéri medencék, gyermek- és felnőtt csúszdák, strandröplabda, boccia, vízi gimnasztika, futballpályák, teniszpályák, kosárlabda, vízilabda, aerobik, amfiteátrum, latin tánc és hastánc órák várják az érdeklődőket. Térítés ellenében biliárd, játékgépek, bowling, golfpálya, teniszoktatás és pályavilágítás, motorizált vízi sportok használhatóak. Spa központjában fitneszterem, szauna, jakuzzi, török fürdő, gőzkabin, jégszoba ingyenesen, míg a törökfürdő kezelései, különböző testkezelések és masszázs felár ellenében vehető igénybe. A gyerekeket (17 éves korig) a Kikoa Kids Club, míg a felnőtteket esténként élőzenés estek, showműsorok és tematikus partik várják.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Orvosi ügyelet, mosoda, szobaszerviz, konferenciatermek, üzletek, bérelhető pavilon a medence mellett és a tengerparton, gyermekfelügyelet bővítik a szolgáltatások körét. A WIFI a szobákban és a közös helyiségekben is ingyenesen áll a vendégek rendelkezésére. A napernyők, napágyak, matracok és strandtörülközők ingyenesen használhatók a medencék mellett és a tengerparton is.

A szálloda weboldala:https://www.titanic.com.tr/titanicbeachlara/default-en.html

Egyéni utazási csomag részleteiFigyelem!Az egyéni (dinamikus) utazási csomagra érvényes azUtazási Szerződés kiegészítéseis!A szerződéskötést követően a foglalás részleteinek módosítása nem lehetséges. Továbbá, a foglalással egyidejűleg, vagy legkésőbb 48 órán belül az úti okmány (személyi igazolvány / útlevél) adatok megküldése szükséges.

Az árak tartalmazzák:szállást a választott szobatípussal és ellátással, menetrend szerinti repülőjegyet Wizzair járaton, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), WIZZPriorityt (fejenként 2 kézipoggyász: 1 db max. 10 kg-os 55Ă—40Ă—23cm és 1 db 40Ă—30Ă—20 cm), fix ülőhelyet és transzfert.

Az árak NEM tartalmazzák: feladható poggyászt (10 kg-os poggyász: kb. 15.000 Ft/fő/retúr,20 kg-os poggyász kb. 20.000 Ft/fő/retúr - az ár változhat a repülőjegy tényleges kiállításáig),útlemondási és BBP biztosítást (910 Ft/fő/nap ártól), magyar nyelvű asszisztenciát, reptéri parkolást (12 720 Ft/hét/autó).

Figyelem! 10 fő feletti foglalás eseténaz áraklekérésre vannak, mivel a légitársaság felárat számolhat fel.

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Antalya utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások