Törökország, Antalya: Akra Hotel 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
455940
Utolsó frissítés:
2024.07.02. (K)
8 nap/7 éj
661 130 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Az Akra Hotel 5*-os szálloda, mely felejthetetlen szállásélménnyel, meseszép kilátással és kiváló kiszolgálással várja vendégeit.

Fekvése
A gyönyörű, élménnyel teli Akra Hotel közvetlenül a tengerparton fekszik, a törökországi antalyai nemzetközi repülőtértől kb. 15 km-re, Antalya városközpontjától kb. 7 km-re, Manavgattól kb. 78 km-re.

Szobák
Az Akra Hotel összesen 471 tágas szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, minibárral, széffel, tea- és kávékészítéshez szükséges eszközökkel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák többségéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások
Éttermek, bárok, medencék, spa és wellness szolgáltatások (törökfürdő, szauna, gőzfürdő, masszázs), fitneszterem, asztalitenisz, tenisz, pilates, strandröplabda, kosárlabda, búvárkodási lehetőség, vízi sportok a tengerparton, WiFi csatlakozási lehetőség, konferenciaterem, orvosi ügyelet, fodrászat, animációs és szórakoztató programok, gyermekmedence, gyermekfelügyelet, gyermekklub, játszótér, napernyők és napágyak. Egyes szolgáltatásokat csak külön térítés ellenében vehetnek igénybe a nyaralók!

Ellátás
All inclusive.

A weboldalon szereplő Akra Hotel szobaképei illusztrációk, csak mintaként szolgálnak!

FIGYELEM! A szállodában 2024.11.05. és 2025.03.28. között felújítási munkálatok lesznek.









 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Antalya utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások