Törökország, Alanya: Kirman Sidera Luxury & Spa 5*, ultra all inclusive, debreceni indulással

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
522419
Utolsó frissítés:
2025.06.11. (Sze)
8 nap/7 éj
476 421 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Elhelyezkedés
A szálloda Okurcalarban található, 33 km-re Alanyától. Az antalyai repülőtér 90 km-re található a szállodától.

Általános információk
A szállodát 1999-ben nyitották meg, az utolsó felújítás 2023-ban történt.A teljes területe 14 000 négyzetméter. Egy 6 emeletes épületből áll, 4 lifttel rendelkezik.A szálloda mozgássérült vendégeket is fogad, a helyszínen rámpák és kerekesszékek is rendelkezésre állnak (térítés ellenében).

A hotel területén
2 kültéri medence, 63 beltéri medence, 200 m2főétterem 5 A`la Carte étterem török, olasz, steak house, ázsiai és tenger gyümölcsei.5 bárcukrászda

Tengerpart
Saját homokos és kavicsos part.A strand hossza 200 méter. A napágyak, napernyők, strandtörülközők ingyenesen vehetők igénybe. Mólóval rendelkezik. A tengerparton bár üzemel.Strandpavilonok térítés ellenében.

Szoba felszereltsége
A szálloda 398 szobával rendelkezik.A szobákban található zuhanyzófürdőköpeny és papucsfürdőszobai felszereléshajszárítólégkondicionálóTVtelefonminibár (sör, chips, csokoládé, víz, üdítőitalok - naponta)tea- és kávéfőző készletWi-Fi (ingyenes)széf (ingyenesen)

Ellátás
UAI - ultra all inclusive 0-24 órában.A koncepció magában foglalja reggeli, brunch, vasárnapi brunch, gyermekbüfé, bababüfé, kontinentális éjszakai reggeli, detox büfé, ebéd, vacsora, gözleme, desszertek és fagylalt megadott időpontokban, helyi és import alkoholos és alkoholmentes italok széles választéka, koktélok, hideg és meleg kávé választék, török kávé, különböző teafajták.Ala carte éttermek - egy ingyenes látogatás az egyik étteremben, steak house térítés ellenében, foglalással.A koncepcióba nem tartozó italok, szobaszervíz - térítés ellenében.

Sport és szórakozás
edzőteremamfiteátrumélőzeneaerobic, aqua aerobicdiszkó animációasztaliteniszkosárlabdabowlingdarts, bocciajátszótérstrandröplabdavízi sportok (fizetős)hammam, szauna

Térítéses szolgáltatások
masszázs, jacuzziszépségszalonmosodaorvosi ügyelet

Gyermekek részére
szabadtéri gyermekmedence, 3 csúszdávalminiklub (4-12 éves korig)gyermekanimációmini diszkójátszótéretetőszék az étterembenkiságyingyenesen az étteremben tápszer, banánpuding, rizspuding, alma- és körtepüré, banán- és eper ízű tejKirman Star csomag

A hotel elérhetőségei
90 242 527 45 02http//www.kirmanhotels.com/

FIGYELEM!
A fenti árak a kétágyas standard szobára (2 felnőtt) vonatkoznak. Amennyiben ettől eltérő szobatípus után érdeklődik (egyágyas szoba, gyerek-pótágy, családi szoba, lakosztály, stb.) kérje írásos ajánlatainkat a gyermekek életkorának megjelölésével.








 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Alanya utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások