Törökország, Alanya: Kirman Leodikya Resort 5*, ultra all inclusive, debreceni indulással

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
318962
Utolsó frissítés:
2025.06.11. (Sze)
8 nap/7 éj
504 253 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Elhelyezkedés
A szálloda Okurcalarban található, 33 km-re Alanyától.Az antalyai repülőtér 90 km-re található a szállodától.

Általános információk
A szálloda a Kirman Hotel Arycanda De luxe szállodával egy területen található.A szállodát 2007-ben nyitották meg, és legutóbb 2023-ban újították fel.A teljes területe 20 000 négyzetméter.Egy 6 emeletes épületből áll, 4 lifttel rendelkezik.A szálloda mozgássérült vendégek fogadására is alkalmas, az úszómedencében speciális felszerelés és kerekesszékek (térítés ellenében) is rendelkezésre állnak.


A hotel területén
fő szabadtéri medence 1200 m25 vízicsúszda300 m2 beltéri medencefő étterem3 A`la Carte étterem mediterrán, oszmán és ázsiai6 bár


Tengerpart
A privát homokos-kavicsos strand.A strand hossza 200 méter.A napágyak, napernyők, strandtörülközők ingyenesen vehetők igénybe.


Szoba felszereltsége
A szálloda 290 szobával rendelkezik.A szobákban találhatózuhanyzófürdőköpeny és papucspiperecikkekhajszárítólégkondicionálóTVtelefonminibár (sör, chips, csokoládé, víz, üdítőitalok - naponta)tea- és kávékészletvasaló (fizetős)Wi-Fi (ingyenes)széf (ingyenes)


Ellátás
UAI - ultra all inclusive 0-24 órában.A koncepció magában foglalja reggeli, brunch, vasárnapi brunch, gyermekbüfé, bababüfé, kontinentális éjszakai reggeli, detox büfé, ebéd, vacsora, gözleme, sütemények és fagylalt megadott időpontokban, helyi és import alkoholos és alkoholmentes italok széles választéka, koktélok, hideg és meleg kávé választék, török kávé, különböző teafajták.Ala carte éttermek - a vendégek tartózkodásuk alatt ingyenesen látogathatják az éttermek egyikét, a steakhouse étterem fizetős, előzetes asztalfoglalás a összes étterembe szükséges.A koncepcióba nem tartozó italok, szobaszervíz - térítés ellenében.


Sport és szórakozás
tematikus estekélőzeneamfiteátrumdiszkó (ingyenesen)tornateremasztaliteniszaerobic, aqua aerobicjátékteremanimációstrandröplabda
darts, bowlinghammam, szauna
Wi-Fi


Térítéses szolgáltatások
masszázsszépségszalonmosodaorvosi ügyelet


Gyermekek részére
szabadtéri gyermekmedence3 vízicsúszdaminiklub (4-12 éves korig)gyermekanimációmini diszkójátszótéretetőszék az étterembenkiságygyermekbüfébébiétel, banánpuding, rizspuding, alma- és körtepüré, banán- és eper ízú tejKirman Star csomag


A hotel elérhetőségei
90 242 527 50 52 / 90 242 527 50 66http//www.kirmanhotels.com/


FIGYELEM!
A fenti árak a kétágyas standard szobára (2 felnőtt) vonatkoznak. Amennyiben ettől eltérő szobatípus után érdeklődik (egyágyas szoba, gyerek-pótágy, családi szoba, lakosztály, stb.) kérje írásos ajánlatainkat a gyermekek életkorának megjelölésével.




 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Alanya utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások