Törökország, Alanya: Hotel Telatiye resort 5*, all inclusive

4.8pont - 1 értékelés   
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
520438
Utolsó frissítés:
2025.04.20. (V)
8 nap/7 éj
258 381 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




A2015-benfelújítottszálloda Konakli településen, kb. 110 km-re található Antalyanemzetközirepülőterétől, Alanya központjától kb. 14 km-re, kb. 100 m-re a tengerparttól. A vendégek kényelméről recepció,3étterem,többbár,disco,Wi-Fiaszállodaközöshelységeiben, 2 medence (az egyik medencénél 2 csúszda), gyermekmedence, törökfürdő, szauna, masszázs, fitness terem,játékterem, fodrász és mosodai szolgáltatások gondoskodnak. Napközben és este különböző animációs-, szórakoztató-, és sportprogramok állnak rendelkezésre. A gyermekeket mini clubvárja. A napernyők, napozóágyak illetve a strandtörölközők térítésmentesen állnak rendelkezésre a medencénél és a tengerparton. A legkisebbek számára babaágy és etetőszék igényelhető. Egyes szolgáltatások térítés ellenében vehetők igénybe.

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a csúszdák használata életkorhoz és/vagy testmagassághoz kötött. Szobák: A szálloda 176 szobájának mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, zuhanyzó/WC-vel,hajszárítóval, telefonnal, TV-vel, széffel és balkonnal felszerelt.All inclusive, mely tartalmazza abüféjellegű reggelit, ebédet, vacsorát és az éjszakai levest, a napközbeni süteményeket és kávét. A főétkezésnél és a bárokban a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen, az import italok, a török kávé, frissen facsart gyümölcslevek, az a`la carte éttermek szolgáltatásai valamint a fogyasztás a disco-ban térítés ellenében vehetők igénybe.

Térítés mentes szolgáltatások
Bár, Tengerparti bár, Szabadtéri medence, Étterem, Napernyő (tengerparton), Napernyő (medencénél), Napozóágy (tengerparton), Napozóágy (medencénél), Vízi csúszda, Wi-fi (lobbyban),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások

Orvosi ügyelet, Fodrászat, Mosoda, Szobaszervíz, Vitamin bár,

Szórakozás
Animációs műsorok, Íjászat, Diszkó, Esti showműsorok, Fitneszterem, Asztalitenisz,

Wellness
Masszázs, Szauna, SPA központ, Törökfürdő,

Gyermekeknek
Rácsos kiságy, Etetőszék, Gyermek klub, Gyermekmedence, Mini diszkó,

CSALÁDI SZOBA 1 HÁLÓSZOBÁVAL
.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Alanya utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások