Törökország, Alanya: Hotel Meryan 4*+, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
470232
Utolsó frissítés:
2024.10.12. (Szo)
8 nap/7 éj
349 000 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A kellemes kis kerttel rendelkező, szezonálisan nyitva tartó hotel 90 km-re fekszik az antalyai repülőtértől, 25 km-re Side és 35 km-re Alanya központjától, közvetlenül a kavicsos-köves, részben betonos strand mentén. A környező városokba taxival vagy helyi járatú busszal (dolmussal) is könnyedén eljuthatunk. Élvezze a helyi specialitásokat, a napsütést, a hűsítő tengert és felejtse el a hétköznapi gondokat.

Szolgáltatások:
2 medence napozóágyakkal és napernyőkkel, 3 csúszda, beltéri medence, gyermekmedence, nappali és esti animációs programok, táncelőadások, élőzene, gála est, disco, miniklub (4-12 éveseknek), játszótér, minidisco, fitnesz terem, török fürdő, szauna, gőzfürdő, asztalitenisz, strandröplabda, darts, aerobic, step-aerobic, kosárlabda, minifoci, zumba, vízi torna, vízilabda, teniszpálya használat és felszerelés.
A strandon strandbár várja a vendégeket, napozóágyak, napernyők és strandtörölközők (csere térítés ellenében) ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére.
Térítés ellenében: Spa részleg kezelései, masszázs, fodrászat, Wifi elérhetőség, billiárd, mosoda, orvosi szolgálat.

Elhelyezés:
A 370 kényelmes szoba mindegyike rendelkezik légkondicionálóval, műholdas TV-vel, telefonnal, bérelhető széffel, minibárral, vízforralóval, hajszárítóval és erkéllyel.
A Standard szobák 20-24 nm-esek, max. 3 felnőtt és 1 gyermek részére foglalhatók.
A Családi szobák 40 nm-esek, két, ajtóval elválasztható szobával rendelkeznek, max. 4 felnőtt és 1 gyermek részére foglalhatók.

Ellátás:
Ultra all Inclusive: Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, babasarok és gyermekbüfé ebédnél és vacsoránál, éjszakai mini büfé (23:00- 00:00), napközbeni snackek, fagylalt bizonyos időpontban, kávé/ tea, sütemények, helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital 24 órában, minibár naponta üdítőkkel, vízzel és sörrel feltöltve.
Térítés ellenében: Egyéb import és palackozott italok, frissen facsart gyümölcslevek, szobaszervíz.








 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Alanya utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások