Törökország, Alanya: Crystal Land Of Paradise 5*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
369849
Utolsó frissítés:
2024.10.18. (P)
8 nap/7 éj
267 605 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Elhelyezkedés
Az antalyai repülőtér 115 km-re található a szállodától.

Általános információk
A szálloda 2021-ben lett felújítva.Egy 4 emeletes, lifttel ellátott épületből és négy 4 emeletes kiegészítő épületből áll.A teljes területe 9500 négyzetméter.A szálloda mozgássérült vendégek fogadására is alkalmas, kerekesszékek állnak rendelkezésre. (térítés ellenében)


A hotel területén
kültéri medence, 4 csúszda, 90 m2beltéri medence, 85 m2600 fő befogadására alkalmas főétteremala carte étterem (török)snack étterem3 bár


Tengerpart
Saját homokos-kavicsos strand.Napágyak, napernyők, strandtörölközők - ingyenesen.


Szoba felszereltsége
A szálloda 230 szobával rendelkezik.A szobák felszereltsége a következőzuhanyzópapucspiperecikkek hajszárítóklímaTVtelefonminibár (víz, üdítőitalok - naponta töltik)tea és kávé bekészítésszéf (ingyenesen)Wi-Fi (ingyenes)


Ellátás
UAI - ultra all inclusive 0-24 órában elérhető.A koncepció a következőket tartalmazza reggeli, ebéd, vacsora, snackek, gözleme és sütemények megadott időpontokban, éjszakai snack, helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes italok.Ala carte étteremegyikében a látogatás a tartózkodás ideje alatt egy alkalommal ingyenes, előzetes asztalfoglalás szükséges.


Sport és szórakozás
élőzene (hetente egyszer)aerobic, aqua aerobicanimációasztaliteniszdartsvízi sportok a tengerparton (fizetős)szaunaWi-Fi


Térítéses szolgáltatások
masszázs, peelinghammam, jacuzzimosodaorvosi ügyelet


Gyermekek részére
kültéri és beltéri gyermekmedencék1 vízicsúszdamini klub (4-12 éves korig)animációmini diszkójátszótéretetőszék az étterembengyermekbüfébabakocsi (térítés ellenében)gyermekfelügyelet (térítés ellenében)


A hotel elérhetőségei
90 2425172425www.crystalhotels.com

FIGYELEM!
A fenti árak a kétágyas standard szobára (2 felnőtt) vonatkoznak. Amennyiben ettől eltérő szobatípus után érdeklődik (egyágyas szoba, gyerek-pótágy, családi szoba, lakosztály, stb.) kérje írásos ajánlatainkat a gyermekek életkorának megjelölésével.




 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Alanya utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások