Dubai + Thaiföld! 3 éj Dubai: Citymax al Barscha at the Mall 3* és 7 éj Pattaya: Ravindra Beach hotel 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
436270
Utolsó frissítés:
2024.05.13. (H)
12 nap/10 éj
655 500 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Tervezett program  (3 éjszaka Dubaiban és 7 éjszaka Thaiföldön): 

1. nap: elutazás Budapestről a délutáni órákban a világ egyik legjobb légitársaságaként számon tartott Emirates közvetlen járatával, érkezés Dubaiba az esti órákban, transzfer a szállodába, pihenés. 
2. nap: szabad program Dubaiban, vagy fakultatív városnézés idegenvezető kollégánkkal
3. nap: szabad program Dubaiban, vagy fakultatív városnézés idegenvezető kollégánkkal
4. nap: Kijelentkezés a szállodából, transzfer a reptérre, majd közvetlen járattal utazás Bangkokba. Érkezés követően transzfer Pattaya-ra, bejelentkezés a szállodába.
5-10. nap: szabad program Pattayan vagy fakultatív programok helyi magyar idegenvezetőnkkel
11. nap: kijelentkezés a szállodából, transzfer a reptérre, hazarepülés egy átszállással Budapestre.
12. nap: érkezés Budapestre a menetrend függvényében, várhatóan a déli órákban.


Pattaya: nyüzsgő, életteli központjával várja a turistákat. 
Pattaya, melynek jelentése "délnyugati szél", a Sziámi-öbölben, Bangkoktól 147 km-re, autóval kétórányira fekszik. Nemzetközi hírű üdülőhellyé nőtte ki magát, jelenleg több mint 21 000 szállodai férőhellyel rendelkezik a világ minden sarkából érkező turisták számára. Klímájának, tengerpartjának és szórakozóhelyeinek köszönhetően kedvelt turistacélpont. Pattaya városa a számtalan bárral, éjjeli klubokkal, kabarékkal, éttermekkel az éjjeli nyüzsgő központokat kedvelők igényeit elégíti ki. Az éjszakai élet mellett meglátogathatjuk a környék valamelyik elbűvölő korallszigetét, kipróbálhatjuk a számos egzotikus étterem egyikét, nagyon jó áron vásárolhatunk (alkudni kötelező!), és a vízisportok kedvelői is megtalálják a számításaikat. 

Ravindra Beach Resort and Spa 4*
A szálloda honlapja >>

Fekvése:  A Jomtien Beach hosszú, lassan mélyülő homokos partszakaszán, pár percre a tengerparttól található a hotel. Pattaya központjától 15 perces autóútra, a bangkoki repülőtértől pedig kb. másfél órás transzferrel érhető el. A közelben kis üzlet és éttermek találhatók. Nagyon kedvező értékeléseket olvashat a nemzetközi oldalakon erről a szállodáról. 

Szolgáltatások:  A hotel több épületrészből áll, melyek együttesen közre fogják a nagy méretű, laguna alakú medencét. A szálláshely rendelkezik egy másik medencével is, mely a tengerpart közelében van. Wifi a szálloda egész területén, térítés ellenében. Szolgáltatások: nagy lobby bár, 24 órán át üzemelő kávézó, internetszoba, jól felszerelt fitness terem, SPA. Éttermeiben a Thai és a nemzetközi konyhák specialitásai is megtalálhatók.

Szobák
A superior szobák (a fenti árban): 42 négyzetméteresek és a medencére néznek, erkélyesek. Felszereltségük: TV, telefon, légkondicionáló, minibár, széf, DVD lejátszó, kávé és teafőző. A fürdőszobák kádasak, különálló zuhanyzóval, hajszárítóval. 
A deluxe szobák 42 négyzetméteresek, ízlésesebben berendezettek, síkképrnyős TV-vel felszereltek és a szálloda magasabb emeletein találhatók.

Ellátás: büféreggeli, felár ellenében félpanzió kérhető

Sport és wellness: fitness tere, asztali tenisz.Térítés ellenében SPA kezelések.


EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK: A Délnyugat-Ázsiában, az Arab-félszigeten elterülő Emirátusok hét emírséget foglal magában. A világ egyik legérdekesebb országa, ahol fantasztikus módon keveredik az arab hagyománytisztelet az elképesztő technikai fejlettséggel. Az utazó úgy érezheti, hogy az Ezeregy éjszakai mesevilágába csöppent. Fényűző és elegáns hotelek, óriás felhőkarcolók, hatalmas bevásárlóközpontok sorakoznak a tradícionális arab épületek mellett. Hegyek, remek tengerpartok, sivatagok, oázisok teszik változatossá a tájat, mindig felfedezhetünk valami újdonságot. A napfény garantált, és a kristálytiszta tengervízen kívül sportolási, vásárlási lehetőségek várják a pihenni, szórakozni vágyókat.

CITYMAX AL BARSHA AT THE MALL HOTEL 3*
A szálloda honlapja >>

Ez a közkedvelt belvárosi szálloda az Al Barsha negyedben épült, a Mall of Emirates bevásárló központtól pár perc sétára. Transzferidő a reptérről kb. 30 perc autóval. Innen a híres Jumeirah Beach kb. 10 perc taxival, a világ legmagasabb épülete a Burj Khalifa pedig metróval vagy taxival is könnyen megközelíthető. 
Szobák: a hotel 376 kényelmes, ízlésesen berendezett szobával várja a vendégeit. Szobáinak mérete kb 20 nm, mindegyike légkondicionált, telefonnal, széffel, televízióval felszerelt, ingyenes wifi biztosított. 

Szolgáltatások: étterem, bár, kávézó, fitness terem, medence, pénzváltás, mosoda, WIFI.

Ellátás: Kontinentális reggeli, felár ellenében félpanzió kérhető.


Dubaiban magyar nyelvű fakultatív program lehetőségek!


Amennyiben másik hotelbe, másik időpontban vagy rövidebb/ hosszabb időszakra szeretne utazni, kérje ajánlatunkat!


beutazási szabályok:

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazas/utazasi-tanacsok-orszagonkent

Hazaérkezéstől számítva 6 hónapig érvényes útlevéllel kell rendelkezni.





 
Töltődik a foglalási lap
Thaiföld utazás, nyaralás Pattaya utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások