Őszi szüneti utazások

Őszi szüneti utazára induljon innen! Olcsó, akciós utazások az őszi iskolai szünetre.

Az idén az ősszi szünet első napja október 23., az utolsó november 1 . lesz. Ha úgy gondolja, hogy a utazással használják ki a 10 napos őszi iskolai szünetet, akkor jó helyen jár. Rengeteg úttal (európai és egzotikus, városnézés) készültünk az gyerekek őszi vakációjára.

Őszi szünet Dominikán

Előfoglalási akció szeptember 17-ig

Egy különleges akció eredményeképpen rendkívül kedvező áron lehet Dominikai nyaralást foglalni az előttünk álló szezonra. 

Íme néhány példa:

Magyar idegenvezetős karib hajóút

Őszi szünet

Az őszi iskolai szünet a 2015 / 2016-os tanévben október 23. és november 1. közé fog elsni.

A 10 napos mini-vakáció kényelmesen lehetőséget nyújt egy egy hetes családi tengerparti nyaralásra (pl. Törökországban vagy Egyiptomban), vagy egy remek városnézésre, körutazásra Európa valamelyik nagyvárosába, de a közel két hét elég arra is, hogy valahová messzire (pl. Thaiföld, Dominika, Dubai) utazzanak el együtt ebben az időszakban.

Az őszi szünet találn az egyik legjobb időszaka az évnek: a kedvelt nyaralóhelyeken még ragyog a nap, az Európai nagyvároslban pedig igazi felfeldezó idő van.

Kalandozás az őszi szünetben

Őszi szüneti körutak

Nincs is jobb időszak egy európai körutazásra vagy városlátogatásra, mint az őszi időszak, amikor még süt a nap, de már nem fullasztó a hőség. 

Használják ki az őszi iskolai szünetet egy közös, családi kalandozásra kontinensünkön!

Őszi szüneti utazások