Vásárlási élmények Kubán

Ablak a Világra - Utazási magazin


Vásárlási élmények Kubán
Kapcsolódó utazások

Amikor meglátogatsz egy idegen országot, remek ajándéktárgyak után kezdesz kutatni a család és a barátok részére. Ez az utazás fontos részét képzi! Ha Kuba a következő úti célod, akkor ezzel az útmutatóval biztosan megtalálod a számodra tökéletes ajándékot.

A nagyobb kubai városokban megtalálod a nagy bevásárlóközpontokat, de ezeken kívül számos speciális kubai üzlettel is találkozhatsz. És a kubai kézművesekről még nem is beszéltünk. Ha a legjobb szivart keresed, vagy egy kiváló kávé és rum élményre vágysz, akkor a helyed Kubán van!

Vásárolj kubai szivart!
Talán a legtöbb eladással Kubán a szivar büszkélkedhet. A világ legjobb szivarjáért fel kell keresned Pinar de Río hátországát. Megcsodálhatod a fantasztikus dohányültetvényeket és közvetlenül a forrástól vásárolhatsz szivart, például a Francisco Donatien szivargyárban. Emellett számos szivar üzlet van szerte az országban. A Partagast vagy Montecristost érdemes kipróbálni.

Igyál kubai kávét!
A kubai kávé is világhírű, nem is beszélve a sziget csodálatos kávéültetvényeiről. Ezek közül a leghíresebb a Las Terrazas Pinar del Rióban, valamint a Sierra Maestra hegység lábánál található ültetvény. Nagy élményt jelent megkóstolni a finom kubai kávét a Toa Ranch-nál, ami Baracoa közelében található.

Kubai ételek, amiket muszáj kipróbálnod >>

Vásárolj kubai rumot!

Kuba harmadik híres terméke a rum, és persze számos cukornád-ültetvénnyel is találkozhatsz az országban. Rumot bármely kubai városban vásárolhatsz, de ha érdekel a történelme is, akkor látogass el a Varaderóban található Arrechabala rumüzembe!

Vásárolj kubai ajándéktárgyakat!
Számos helyen találhatsz csodás ajándéktárgyakat Kubán. Mondjuk a nyitott piacokon, különböző üzletekben, hatalmas bevásárlóközpontokban. Vásárolhatsz festményeket, ruházati cikkeket, művészeti cikkeket, CD-ket és még sok mást is. Hol érdemes vásárolni Kubán?

A legnépszerűbb üzletek között szerepel a Casa de Habana és a Centre Plaza America, melyek Varaderóban találhatóak, a La Maison Fashion Show és az Almacenes San Jose Havannán, de érdemes betérni a Cayo Largón található Cigar Shop-ba is.

Havanna legnagyobb és leghíresebb áruháza a Plaza Carlos Tercero. Nem véletlen, hogy szinte minden órában zsúfolt.

Trinidad az egyik legforgalmasabb város Kubán, ami a turistákat illeti, és itt lelsz rá a legjobb shopping paradicsomra is. Ezen kívül rum és szivar boltokat is találsz Trinidad utcáin.

Szívesen megnézném a kubai ajánlatokat >>

Már lefoglaltam az utazást, de mit érdemes megnézni a szigeten?


Kapcsolódó utazások

Forrás:   Kapcsolódó utak
(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
KUBA rem kód!!!