Csoportos hajóút: Festői Mediterrán tájakon

4pont - 1 értékelés   
Ellátás:
teljes ellátás
Utazás:
autóbusszal
Szálláshely:
Típus:
hajóút
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
239227
Utolsó frissítés:
2020.07.17. (P)
396 400 Ft / fő (alap ár)
8 nap/7 éj
403 846 Ft / fő teljes ár
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »

Start Utazás Védőháló »
Csődvédelem felső fokon
az Ön teljes biztonságáért

1. nap – Budapest
Elutazás autóbusszal Budapestről a délutáni órákban.

2. nap - Velence
Megérkezést követően beszállás a hajóba és a délutáni órákban kihajózás.

3. nap – Split
Az Adriai-tenger partján fekvő Split Dalmácia legnagyobb városa, mely megannyi látnivalójával vonzza a turistákat: Az egykori Diocletianus-palota falai között elterülő hangulatos óváros, Szent-Duje székesegyház a híres harangtornyával, Peristil tér, Jupiter templom, Szent Ferenc templom és kolostor stb.

4. nap – Tengeren
Ezt a napot a tengeren töltjük, így alkalmunk adódik felfedezni az egy hétig otthonunként szolgáló úszó szállodát és igénybe venni annak sok-sok szolgáltatásainak egyikét.

5. nap – Heraklion
Kréta fővárosa sziget északi partján fekszik, az ókoriminószifőváros(Knósszosz)északnyugati szomszédságában. A történelmi városrész, a Morosini kút, Velencei Loggia, törökös bazár és kikötőnegyed kihagyhatatlan látnivalója a szigetnek.

6. nap – Zakynthos
Csodálatos barlangok, sziklaszigetek és olyan gyönyörű hófehér homokú kis öblök övezik körbe Zakynthos-t, mint 2014-ben a világ legszebb kék öblének választott Navagio öböl is. A caretta caretta óriás teknősök látványa a sziget másik szenzációja.

7. nap – Dubrovnik
Horvátország legfestőibb, legvonzóbb városa. A hatalmas falakkal körülvett óvárosa az UNESCO Világörökség részét képezi. Sikátorai, kö­zép­ko­ri épületei, templo­mai, kolostorai sajátos hangulatot kölcsönöznek a városnak. Érdemes megtekinteni a Pile kaput, a városfalat, az Onofrio kutat, a Szt. Balázs-templomot, a Szűz Mária-katedrálist, a Minceta-erődöt. Körbejárhatjuk a várfalat vagy libegővel felmehetünk a Srd hegyre, ahonnan pazar látvány tárul elénk a tengerre, a környező szigetekre, az óvárosra és az erődrendszerre.

8. nap – Ancona
Ancona Olaszország keleti partján, egy csodálatos hegyvidéki területen fekszik a horvátországi Sibenikkel szemben. A kikötővárost a Monta Conero hegy, illetve fehér homokos tengerpartja határozza meg. A következő nevezetességeket érdemes megtekinteni: Szent Ciriaco katerdális, Mole Vanvitelliana erőd, Traian diadalív, Festa del Mare.

9. nap – Velence
Visszaérkezés Velencébe, majd a kiszállást követően a délelőtti órákban autóbusszal visszaindulás Budapestre.
 


 
Töltődik a foglalási lap
Olaszország utazás, nyaralás Horvátország utazás, nyaralás Görögország utazás, nyaralás Dalmácia utazás, nyaralás Kréta utazás, nyaralás Veneto utazás, nyaralás Zakynthos utazás, nyaralás Velence utazás, nyaralás Split utazás, nyaralás Heraklion utazás, nyaralás Zakinthosz utazás, nyaralás Dubrovnik utazás, nyaralás Ancona utazás, nyaralás

(06 20) 884 94 00
Irodáink
Családi ár számolás
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek