A napfényes Földközi-tenger -nyugat-mediterrán hajóút a vadonatúj Costa Smeralda fedélzetén, teljes ellátással

Kötbérmentesen lemondható 04. 30-ig.

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
teljes ellátás
Utazás:
egyénileg
Szálláshely:
hajó
Típus:
hajóút
Indulás:
 
Hivatkozás:
242080
Utolsó frissítés:
2021.01.23. (Szo)
124 900 Ft / fő (akciós alapár)
8 nap/7 éj
181 300 Ft / fő teljes ár
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »
Kötbérmentes lemondás 04. 30-ig!
Az akció keretében foglalt hajóutakra a hajótársaság április 30-ig kötbérmentes lemondást biztosít! Ami azt jelenti, hogy egyelőre kockázat nélkül lehet merni, foglalni. A kötbérmentes lemondás 03. 31-ig történő foglalásokra érvényes, 04. 25-i, vagy attól későbbi indulású hajóutakra!

A Costa Cruises Európa legnagyobb személyszállító hajótársasága és az egyedüli olyan fuvarozó a kontinensen, amely a lehetőségek, alternatívák ennyire széles palettáját kínálja.

A Costa-hajókat egytől egyig úgy tervezték, hogy hamisítatlan olasz stílussal egyesítsék a kényelmet, a szórakoztatást és az utazás élményét. Az Ön hajóútjának első állomása maga a hajó - amely elegáns, kényelmes és gyönyörű!

Új hajót avatunk!
Costa Smeralda - a flotta vadonatúj, gyönyörű dizájnerhajója

Neve tisztelgés Észak-Szardínia Smaragdpartja előtt.
Legfőbb újdonsága, hogy maximálisan kíméli a környezet, mert üzemanyaga nem más, mint a legtisztább energiahordozók között számontartott cseppfolyósított földgáz.
További innovatív jegyei között említendő eredeti belsőépítészeti kialakítása, a fedélzeti animáció és a sokszínű gasztronómiai paletta.
Fedélzeti tereit Olaszország városterei ihlették: példának okáért a hajótat nagy lépcsősora a római Piazza di Spagnát idézi.

Egy szenzációs hajó - Itália a tengeren
Már látótávolságban a Costa hajótársaság gyönyörű, vadonatúj zászlóshajója, a Costa Smeralda, mely maga lesz a szép Itália – „il Bel Paese”, ahogyan az olasz mondja –, ám ez esetben a tengerre mérve-hangolva. Minden titokra-csodára persze csak a fedélzeten derül majd, de ezzel a rövid reklámfilmmel már most is sok mindent meg tudunk mutatni Önöknek!

Két futballcsapatot kitevő építész- és dizájnergárda állt egy grandiózus álom szolgálatába, megkísérelve Olaszország minden szépségét belesűríteni egyetlen hajóba, s lehetővé tenni, hogy a fedélzet leendő vendégei – egy csipetnyi képzelőerő segítségével – a tengerre néző Piazza di Spagna nyüzsgését élvezzék, elkortyoljanak egy kapucsínót a Colosszeumban, Róma utcáin sétáljanak a tenger közepén, egy, a magasban kanyargó sétányról gyönyörködjenek a horizont látványában.

A hajókabinok, az építészeti megoldások és a dekorációk megálmodója a román-olasz Adam Tihany, aki az olasz ízlés, az olasz sajátosságok „szellemiségét” kölcsönözte az új hajónak. Minden egyes kabin más-más olasz várost jelenít meg, más-más dekorációval, más-más stílusban. És ahogyan minden oldalról tenger veszi körül Itáliát, úgy öleli körbe a tenger a rekordszámú tengerre néző, balkonos kabinnal büszkélkedő Costa Smeraldát.

Éttermei és bárjai Itália és a nagyvilág sokszínű ízvilágába kalauzolják majd el az utasokat, vadonatúj kulináris élményeket kínálva minden nap, és – a hajótörténelemben először – fedélzetén egy valódi, Olaszország kiválóságait, legjobb márkáit felvonultató múzeum is helyet kap.

Végül, de nem utolsósorban, íme, a Costa Smeralda legszebb, szívünket büszkeséggel eltöltő ígérete: a fenntarthatóság jegyében épült ökohajóként mindenkor tiszteletben fogja tartani a tengert. A Costa Smeralda az első, cseppfolyósított földgáz-meghajtású hajó. Ma a cseppfolyósított földgáz a világon létező legtisztább üzemanyag. Bevezetése egy új korszak kezdetét jelenti a Costa Cruises fenntartható fejlődés és környezetvédelem iránti elköteleződése tekintetében.

Szórakozás felsőfokon

A Costa új zászlóshajóján, a Costa Smeraldán számtalan lehetőség nyílik a szórakozásra. A szimultaneitás, egyidejűség a Costa Smeralda szabadidős és szórakoztató programjának kulcsfogalma, mely azt jelenti, hogy a fedélzet különböző pontjain számos tevékenységre nyílik lehetőség egyidejűleg.  
Ez az új zászlóshajó innovatív építészeti tervezésének és kivitelezésének is köszönhető, mely lehetőséget nyújt a vendégeknek arra, hogy egy alapvetően új stílusú hajóúton vegyenek részt, ahol a vakáció csupa élvezet és móka, minden pillanatban és minden helyszínen.  
A technológia ugyancsak fontos szerepet játszik a fedélzeti szórakoztatásban: a hajó legtöbb helyszínén a meglepetés új, korszerű eszközöknek tudható be.
Íme, a beltéri szórakozóhelyek: Colosseo, Teatro Sanremo Disco Bar, Piazza, Trastevere, Beach Club.

A szabadtéri helyszínek közé tartozik pl. a Piazza di Spagna és a szabadidős programok fedélzeti szintje.

Ezen túlmenően az új vezérhajón 3 fedélzeti szintet szenteltek a táncnak és zenének: Gran Bar, Piano Bar és Jazz Club.

A hajó szívében található Colosseo-ban színes programok várják a vendégeket, akik különféle előadásokat élvezhetnek és tematikus bárok széles kínálatából válogathatnak. A LED-falaknak köszönhetően nappal a fedélzeti programokról és a parti kirándulásokról készített videókat is megnézhetnek.

A Teatro Sanremo Disco Bar rendkívül sokoldalú terület lesz: a nap folyamán show-műsorokat bemutató színházként, illetve délutáni fejtágítók, digitális játékok helyszíneként fog funkcionálni, majd a sokáig fennmaradók örömére, éjjelre átalakul saját DJ-vel működő diszkóvá. 

A Piazza Trastevere három különböző fedélzeti program, a vásárlás, gasztronómia és szórakozás találkozópontja. Akrobaták, animátorok, utcai művészek és zenészek fogják itt szórakoztatni az utazóközönséget.  

A medencék sós vizének, színeinek és a terület kialakításának köszönhetően a Beach Clubot minden értelemben igazi strand- és napozórészlegként vehetik birtokukba a vendégek. A klub szórakoztatás szempontjából két újdonsággal is szolgál majd: a Silent Party és a Live Music Band zenekarokkal. 

A Gran Bar Mastroianni a hajó elsőszámú táncparkettje, illetve relaxációsrészleg lesz, ideális zenehallgatásra és egy ital elkortyolására.   

A Quelli della Notte a dzsesszrajongók birodalma: a szórakozás mellett táncra is nyílik itt mód.

Végezetül még egy helyszín, az il cielo in una stanza, mely élő zenét kínál majd a Piano Bar mellett, és tökéletes hely lesz egy vacsora előtti vagy utáni ital elfogyasztására. 

Szabadtéri programlehetőségek

A Piazza di Spagna a hajó napozóterasza, ahol szabadidős tevékenységek sora, köztük játékok, partik várják a közönséget, amikor az időjárási körülmények ezt lehetővé teszik. A nap folyamán egy óriási, a napfényben nagyon látványos LED-fal kínál majd pihentető pillanatokat. 

A Smeralda Zone Víziparkban két csúszdán ereszkedhetnek le a hajó legmagasabb szintjéről a vendégek – a csőcsúszdában látványos világítás teszi egyedivé az élményt. 

Új szolgáltatások és programok

Nappal...
A Costa Smeralda a nap és az este folyamán egyaránt kínál majd interaktív programokat. Ilyen lesz pl. a Virtual Band, mely heti két-három alkalommal lehetővé teszi, hogy a vendégek technikai eszközök és LED-falak segítségével zenét hallgathassanak.
A Virtual Band a vakációzást is támogatni fogja kortárs és retro pop zenével.
A fentieken kívül heti három alkalommal érdekes workshopokat tartanak majd a fedélzeten olyan témákban, mint make-up, színház, tánc, zene és improvizáció, továbbá lesz különböző témákra fókuszáló digitális játék is.

... és este
A fedélzeti animátorcsapat fantasztikus show-kba fogja bevonni a Costa Smeralda vendégeit az aperitiftől késő éjjelig. Ilyen show lesz pl. a vadonatúj Trilogy, mely egy szenvedélyes szerelmi történetet mesél el a közönségnek három felvonásban (a felvonások címe: Álom, Utazás, Szerelem). A Colosseóban vagy a Diszkóbárban művészek és színészek lépnek föl, az ICACRO duó artistái, hip-hop és táncos show-műsorok, illetve a neves Quantum XXL hip-hop táncosai fogják szórakoztatni a közönséget, ez utóbbiak Flash mobbal.  
A diszkóbárban/színházban új témapartik, Bollywood és RockMantic várja a vendégeket.

Olaszország legjava a kabinokban is!
A 2019. novemberében átadásra kerülő Costa Smeralda kabinjait a milánói székhelyű Dordoni Architetti építészeti stúdió tervezte, az „Olaszország Legjava” témából merítve ihletet. A belsőépítészeti csapat Adam D. Tihany kreatív igazgató vezetésével egy olyan új, innovatív dizájnkoncepciót készít, amely a Costa-márka történetére és tradícióira épít, összekötve azt az „Olaszország Legjava” címszóban összegzett filozófia hajókeretek közti megvalósításával.

A kabinok kialakítása megjeleníti a nemzeti büszkeség és az olasz stílus kettősét, olyanformán, hogy sajátos „túra” keretében leképezi, a „fedélzetre viszi” Olaszországot. A negyedik fedélzeti szint Palermót idézi, majd északi irányt vesz a túra a 11. szintig, úgy, hogy az egyes szinteket egy-egy olasz város képviseli, köztük Capri, Róma, Velence, Firenze, Milánó. A sort végül Bellagio zárja a 17. fedélzeti szinten. Az egész olyan, mint egy nagy túra, mely érinti Olaszország leghíresebb és legünnepeltebb szépségeit.

A vendégek egy különleges „városnézésen” vehetnek részt minden szinten, kóstolót kapva az egyes olasz városok színeiből és ízeiből az adott szintet uraló egyedi dizájn, a várost megidéző szimbolikus színek, jellegzetes minták és textúrák, válogatott fotó-falfestmények jóvoltából. 

A különleges dizájn körbeöleli a vendégeket a lift megállójától kezdve végig a folyosón, sőt a kabinjukba is elkíséri őket, ahol kissé finomabb formában jelentkezik: színek, textúrák és minták idézik meg itt is az egyes városokat, kényelmes lakókörnyezetet teremtve, mely tökéletesen képviseli az „Olaszország Legjava” filozófiát.

A kabinba lépő vendéget egy fotópanel fogadja, a városképet megjelenítő, beépített televízióval. A városkép színei harmonizálnak a szemben lévő falat borító grafikai mintával, homogén, modern, pihentető teret teremtve. A fürdőszobában teljes méretű ablak tágítja ki a teret és javítja a fényviszonyokat.

Tekintve, hogy a Costa elsődleges céljai között szerepelt az, hogy új hajóin autentikus “Made in Italy” dizájnélményt kínáljon, a kabinok bútorzatát, világítását, a felhasznált textileket és kiegészítőket mind a Dordoni tervezte és gyártotta, vezető olasz gyártókkal [Molteni&C (kanapék és székek), Roda (teraszbútorok), Flos (dekorvilágítás), Dedar & Rubelli (textilek és kárpitok)] együttműködve. A hajó egészére kiterjedő dizájn megvalósításában további olasz gyártók is részt vesznek, köztük a Kartell, Poltrona Frau és az Alessi, ami azt jelenti, hogy az új Costa-hajók tervezése és felszerelése mögött „Olaszország Legjava” áll.

 

A hajó tervezett menetrendje 2020. 04. 04. és 05. 16. közti indulással:

Nap               Helyszín                                                   Érkezés              Indulás
1. nap:           Savona, Olaszország                                       -                     18:00
2. nap:           Marseille, Franciaország                              08:30                   17:00
3. nap:           Barcelona, Spanyolország                            08:00                  19:00
4. nap:           Palma de Mallorca, Spanyolország               08:00                   18:00
5. nap:           tengeren                                                         -                          -
6. nap:           Civittavecchia, Olaszország                          08:00                   19:00
7. nap:           La Spezia, Olaszország                               08:30                   20:30
8. nap:           Savona, Olaszország                                   07:00                       -

2020. 05. 23. és 09. 19. közti indulással:

Nap               Helyszín                                                   Érkezés              Indulás
1. nap:           Savona, Olaszország                                       -                     18:00
2. nap:           Marseille, Franciaország                              08:30                   17:00
3. nap:           Barcelona, Spanyolország                            08:00                  19:00
4. nap:           Palma de Mallorca, Spanyolország               09:00                   23:59
5. nap:           tengeren                                                         -                          -
6. nap:           Cagliari, Szardínia, Olaszország                   07:00                   17:00
7. nap:           Civittavecchia, Olaszország                          08:00                   19:00
8. nap:           Savona, Olaszország                                   07:00                       -

2020. 09. 26. és 2021. 02. 27. közti indulással:

Nap               Helyszín                                                   Érkezés              Indulás
1. nap:           Savona, Olaszország                                       -                     18:00
2. nap:           Marseille, Franciaország                              08:30                   17:00
3. nap:           Barcelona, Spanyolország                            08:00                  19:00
4. nap:           Palma de Mallorca, Spanyolország               08:00                   18:00
5. nap:           tengeren                                                         -                          -
6. nap:           Palermo, Szicília, Olaszország                     07:00                   16:00
7. nap:           Civittavecchia, Olaszország                          08:00                   19:00
8. nap:           Savona, Olaszország                                   08:00                       -


Felár ellenében ablakos,  vagy balkonos kabin is foglalható, a részletekről kérem, érdeklődjön irodánkban.  A hajótársaság a menetrend változtatás jogát fenntartja.Az akciós árak a szabad helyek függvényében érvényesek, a hajótársaság fenntartja a változtatás jogát.


 
Töltődik a foglalási lap
Olaszország utazás, nyaralás Franciaország utazás, nyaralás Spanyolország utazás, nyaralás Costa Brava utazás, nyaralás Katalónia utazás, nyaralás Latinum utazás, nyaralás Ligúr-tengerpart utazás, nyaralás Mallorca utazás, nyaralás Provence utazás, nyaralás Barcelona utazás, nyaralás Civitavecchia utazás, nyaralás Marseille utazás, nyaralás Palma de Mallorca utazás, nyaralás La Spezia utazás, nyaralás(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások