Maldív-szigetek: Barcelo Whale Lagoon Maldives 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
422564
Utolsó frissítés:
2024.05.11. (Szo)
10 nap/7 éj
922 635 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




A türkízkék vizekkel, fehér homokkal és korallkertekkel körül vett szigeten 100 villa található. Kb. 30 perces hidroplanos transzferrel érkeznek a repülőtérről, közel 50 km-távolságra Malétól.



A türkízkék vizekkel, fehér homokkal és korallkertekkel körül vett szigeten 100 villa található. Kb. 30 perces hidroplanos transzferrel érkeznek a repülőtérről, közel 50 km-távolságra Malétól.

A South-Ari-atollban lévő Bodufinolhu Island-en elhelyezkedőszálloda a Velena nemzetközi repülőtértől 50 km-re helyezkedik el és hidroplán repülővel csupán 30 percnyi távolságra van. Türkizkék vizével, fehér homokos partjaival és korallzátonyaival romantikus pihenési lehetőség pároknak, szórakoztató és kalandos élmény családok számára. A vendégek a vízi sportok széles skáláját élvezhetik miközben az üdülőhely által kínált 100 villa egyikében szállhatnak meg. A 63 tengerparti villa, 30 vízi villa és 7 tengerparti lakosztály merülőmedencével, jól felszerelt és maximális elzárkózást és nyugalmat biztosít a vendégek számára.

Szobák felszereltsége (Sunset Beach Villa): Tenger felé néző, jól bútorozott terasszal, hintával, légkondicionálóval, a minibár teával és kávéval, széffel, napozóággyal, TV-vel, telefonnal, wifivel, kinti-benti zuhanyzóval, káddal rendelkezik.

Ellátás: Reggeli, felár ellenében félpanzió, teljes panzió és All inclusive is kérhető.

Szolgáltatások, sport:Különböző sport tevékenységek várják a sportolni vágyókat, mint például úszómedencék, fitneszközpont, búvárkodás, vízi sportok. A kikapcsolódni vágyókat pedig gyógyközpont, jóga, pilates és Spa várja. A szigeten különböző éttermek, bárok, ékszerboltok is találhatóak.

Részvételi díjakat a repülőjegy árának változása befolyásolhatja!
Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatunkat!



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!




 
Töltődik a foglalási lap
Maldív-szigetek utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások