Egyiptom, Sharm el Sheikh: Xperience Kiroseiz Parkland 5*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
449639
Utolsó frissítés:
2024.06.18. (K)
8 nap/7 éj
457 745 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Ez a csodálatos hotelmindössze néhány percre található a Naama-öböltől. Amint áthajt az üdülőhely grandiózus kapuin, egy olyan helyentalálhatja magát, aholtökéletes harmóniában élnek együtta hegyek és a sivatagi tájak tisztaságával. A Beach vagy Strand Bungalows az üdülőhely teljesen különálló része, és a Hadaba negyedben, az üdülőhely privát homokos strandján található.

A 3 szintes főépületben és 3 melléképületben 5 lakosztály, 18 apartman, 36 stúdió, 27 egyágyas és 243 kétágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére. A recepció több nyelven beszélő személyzete éjjel-nappal rendelkezésre áll, hogy segítséget és tanácsot adjon. A vendégek a nap 24 órájában be- és kijelentkezhetnek. Az olyan szolgáltatások, mint a csomagmegőrző, széf, pénzváltó és ATM biztosítják a kényelmet. WIFI a szobákban és a közös helyiségekben ingyenesen elérhető. Az utazásszervezői pultnál segítséget nyújtanak a kirándulások foglalásához. A szálláshely kerekesszékkel megközelíthető létesítményekkel és lifttel rendelkezik. Egy szupermarket és más üzletek használhatók vásárlásra és sétákra. Gyönyörű kert és játszótér tartozik a hotelhez. A szállodában TV-szoba is található. Szükség esetén ingyenes parkolóhelyek állnak az utazók rendelkezésére. A kínált szolgáltatások közé tartozik a bébiszitter szolgáltatás, gyermekfelügyelet, orvosi segítség, transzfer szolgáltatás, szobaszerviz, ébresztő szolgáltatás, mosodai szolgáltatás, fodrászat, érmes mosoda és privát shuttle busz.

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
Az édesvizű medencekomplexum fűtött szabadtéri medencékkel és gyermekrészleggel várja vendégeit. Frissítő italok a medence/snack bárban és kellemes kikapcsolódás a pezsgőfürdőben minden vendégeta legjobb hangulatba hoz. Élvezze a nyaralását a napozóteraszon nyugágyakkal és napernyőkkel. A sport változatosságát számos különféle lehetőség szolgálja, mint például a tenisz, a boccia, a strandröplabda, a röplabda és a lovaglás. A vízi sportok szerelmesei a vízisízéssel, a kite-szörfözéssel, a jet-skivel, a motorcsónakkal, a banáncsónakkal, a szabadtüdős merüléssel, a búvárkodással és az aquafitnessel is találkozhatnak a hotelben. A vendégek számos beltéri sport közül választhatnak edzőteremmel, asztaliteniszszel, biliárddal, dartsszal, gimnasztikával és aerobikkal. A szálloda különféle wellness-szolgáltatásokat kínál, mint például gyógyfürdő, szauna, gőzfürdő, hammam, szépségszalon és masszázskezelések. Animációs program, miniklub, élőzene, diszkó és éjszakai szórakozóhely biztosítja a szabadidő legjobb eltöltését.

SZOBÁK
A kétágyas szobákban (DZ/EZ), a Superior kétágyas szobákban (DZS) és a Deluxe kétágyas szobákban (DZX/EZX) légkondicionálás és egyedileg szabályozható fűtés gondoskodik a kellemes szobaklímáról. Az erkély a legtöbb szobában alapfelszereltség. A szobákban egy franciaágy, egy king-size ágy vagy egy kanapé található. Kiságy és pótágy is biztosítható. Széf, minibár és íróasztal is rendelkezésre áll. Mini hűtőszekrény, valamint tea- és kávéfőzési lehetőség is biztosított. A vendégek kényelmét vasalókészlet is szolgálja. Közvetlen telefon, műholdas/kábel-TV és WiFi (térítés ellenében) is rendelkezésre áll. A szoba felszereltsége közé tartozik papucs. A zuhanyzóval és káddal felszerelt fürdőszobában hajszárító és fürdőköpeny biztosított. Akadálymentesített szobák foglalhatók. Gyermekes szülők számára családi szobák állnak rendelkezésre. (F1Z)

ALL INCLUSIVE
Különféle étkezési lehetőségek közül választhat, például kávézó, bár és pub. A hotelkulináris élvezetekkel kényeztetia vendégeket a nemdohányzó étteremben, mely légkondicionált és külön dohányzósarokkal rendelkezik. A tengerparti bár frissítő italai gondoskodnak a jó közérzetről. A szálláshely all inclusive ellátást kínál. Reggelire, ebédre és vacsorára a vendégek büfé rendszerben hfogyaszthatnak, vagy saját ételeiket választhatják ki az étlapról (ebédre). A szálláshely különleges kulináris igények esetén vegetáriánus ételeket kínál. A ház harapnivalókat is biztosít. A vendégek alkoholos és alkoholmentes italokat is fogyaszthatnak.





 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Sharm el Sheikh utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások