Egyiptom, Hurghada: Sunny Days Palma De Mirette Resort & Spa 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
449868
Utolsó frissítés:
2024.05.10. (P)
6 nap/5 éj
301 705 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Közvetlenül a szálloda homokos partján fekszik. Körülbelül 3 km -re Hurghada központjától.

Az andalúz stílusban épített komplexumegy lagúnán és egy keskeny homokos strandon fekszik. Összesen 825 szoba, fogadócsarnok recepcióval, előcsarnok, fő étterem, 2 à la carte étterem, üzlet, internetes sarok és fodrász. A kültéri területen a napfényes, medencével és a stranddal rendelkező medence bár. Napágyak, napernyők és strandtörülközők ingyenesek a medence mellett és a tengerparton.

Szobák
Kétágyas szoba (DZ/EZ) telefon, műholdas TV, hűtőszekrény, biztonságos, légkondicionáló, fürdőszoba, zuhany, WC és erkély vagy terasszal. A tengerre néző kétágyas szoba (DZM/EZM) és a Premium Double Room (PDZ/PEZ) azonos felszereléssel rendelkezik. "Sparzimmer"(DZP/EZP) a rendelkezésre állás szerint lefoglalható.

Sport és szórakozás
Fitneszterem, asztalitenisz, strandröplabda, aerobik és darts; Napi animációs program. Térítés ellenében:biliárd, szauna, gőzfürdő, masszázs, snorkeling berendezés, szörfözés és búvárkodás a tengerparton. A szomszédos Mirette apartmanokban 2 teniszpálya világítással,és 2 squash pályát lehet használni díj ellenében.

Gyermekeknek: gyermekmedence, a kis vízcsúszda, a fedett játszótér, gyerekdiszkó, a gyermekeknek svédasztalát a fő étteremben, Mini Club 3-12 évig.

All inclusive
Reggeli, ebéd és vacsora a büfé rendszerben, kávé és sütemény/sütemények, snackek a nap folyamán, 24 órábanitalok (helyi alkoholos italok, helyi alkoholmentes italok).





 
Töltődik a foglalási lap
Egyiptom utazás, nyaralás Hurghada utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások